keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Keskiviikko

Työpäivä takana ja hyvä niin, nimittäin Stokkan hullujen päivien "hullut" olivat selvästi rantautuneet myös työpaikallemme.. Itse onneksi pystyin stokkan kiertämään mahdollisimman kaukaa, ettei tulisi vaan tehtyä turhia heräteostoksia :) Muutamat lexingtonin tyynyliinat herättivät kiinnostusta, joten voipi olla, että lähempänä ajankohtaa käyn niitä kurkkimassa.. Mites ruudun toisella puolella, jokos sorruitte? ;)

Zaraan poikkesin muutaman nettiin tulleen uutukaisen toivossa ja toisen niistä heti löysinkin. Juurikin sellainen mitä oletin sen olevan.. Nyt tummaan tukkaan vaihtaneena, kaikki puhdas valkoinen tuntuu passaavan liiankin hyvin. Vaaleatukkaisena, tämä väri ei omalla kohdallani imarrellut ainakaan tipan vertaa ja yleensä jätin suosiolla valkoiset kappaaleet kaupanhyllyille.

Kaiken pahan alku ja juuri - Zara. Alkaa kovaa vauhtia garderobi olemaan pelkkää Zaraa, mutta minkäs teet kun aina tuolta vaan löytyy kaikkea ihanaa..? :) Ihan ensimmäisenä voisin heidän nettisivunsa laittaa boikottiini, ettei joka työpäivän jälkeen tarvitsisi käydä uutukaisia hypistelemässä.. Liikkessä oli kyllä sellainen pastellienkirjo, ettei ole tosikaan. Taitavat tosiaan mennä kuumille kiville tällä hetkellä. Itse en ole vieläkään (!) pastelleihin repsahtanut, kuin ainoastaan housujen muodossa..
Niinkuin kuvasta saattaa huomata, jotain hyvin vaaleaa tarttui matkalla mukaan. Pehmoista ja keveää.. Ilokseni olen myös huomannut Zaraan rantautuneen paljon bukleetyyppisiä jakkuja, jotka kuuluvat ihan ehdottomasti oman vaatekaappini kulmakiviin. Niin naisellinen, hyvin istuva ja tyylikäs - ja kaiken lisäksi helposti yhdistettävissä ja sopii tilanteeseen, kuin tilanteeseen :) Toisin sanoen mitä ihanteellisin vaatekappale!
Tätä valkoista ihanuutta ei ollut enään kuin kaksi kappaletta, joista toinen onneksi oli omaa kokoani.. Tykkään kovasti tuosta pehmoisesta materiaalista ja hopeisista napeista, nams! Mukaan tarttui myös valkoinen sifonkitoppi,jonka edustasta löytyi rikottuja laskoksia. Toppia löytyi myös mustana ja kirkkaan pinkkinä!
Kys.kappaleet löytyvät myös heidän nettisivuiltaan, sieltä näkee paremmin kappaleiden mallit sun muut. Jos ehdin, loppuviikosta olisi tarkoitus pitkästä aikaa kipaista vuittonilla hypistelemässä kesäjuttuja ja mahdollisesti uutta veskaa :) Kuulitteko muuten muutaman päivän takaisesta vuittonien hinnanmuutoksista? n. 3-5% nousu oli kyseessä. Tuntuu heillä hinnat nousevan jo tasaisin väliajoin..

Nyt hipsin solkun kautta jumppaan. Oikein pirtsakkaa keskiviikkoa kaikille!

15 kommenttia:

  1. Hei nyt niitä kuvia uudella tukalla! :) Olet ilmeisesti viihtynyt tummemmassa lookissa hyvin?

    Ihania ostoksia taas kerran! Hih minä sorruin juurikin niihin Lexingtonin lakanoihin, ihanina beigevalkoraidallisina :) Muuten en kyllä ollut halukas viettämään siellä hulluttelun keskellä yhtään ylimääräistä hetkeä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih unohdin ihan täysin tulla esittelemään valmista lopputulosta! Viihdyn äärimmäisen hyvin uudessa värissäni, tosin hieman kutkuttelisi jo antaa sävyn vaalentua ja värjätä ihan hitusen vaaleammalla sävyllä :) Tässä taidan kuitenkin luottaa kampaanjan käsiin, menee vielä ikä ja terveys tässä rumbassa ;)

      Lexingtonin lakanoita olen ihastellut stokkan netistä jo pienen ikuisuuden.. Yhdessä vaiheessa tilasinkin ainoastaan valkoiset tyynynpäälliset, kun heillä ei näyttänyt olevan kokovalkoisia pussilakana-settejä? Sellaiset hankkisin ehdottomasti :) No sen uskon! Voi sitä ihmismäärää ja hulluja katseita tarjousten perässä, kun ulkopuolelta tsekkailin tilannetta.. :D

      Poista
  2. Kauniita löytöjä, ja tuo ihanaihana toppi menisi omankin garderobini osasta kivasti! Jakku on sen verran klassisen mallinen niin tiedän että tällaisella melko "nätti mutta rento" -tyyppisellä se jäisi käyttämättä - mutta ihastella voin aina ;)


    x Satu

    Indie by Heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kiiitos! Kannattaa käydä toppia kurkkaamassa, jossen ihan tarkalleen muista taisi sitä olla vielä neljännessäkin sävyssä? Ihastella voikin, itsekkin vasta n.vuosi sitten opin bleisereitä käyttämään! ;)

      Poista
  3. itekki ostin tuon takin muutama viikko sitte heathrowilta! napsin tosin saksilla olkapäistä noi hapsut pois ja sitte olkatoppaukset kans :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun mainitsit niin kieltämättä ne on aika hassut! En itse ainakaan uskalla ruveta saksimaan löpökäsisenä napsin vielä puolet olkapäästä pois :D

      Poista
    2. Älä vaan pois niitä leikkaa :) Sopii tohon hyvin!

      Poista
    3. En leikkaa!! :) Niinkuin mainitsinkin siitä tulisi semmoinen katastrofi, jos minä rupeaisin jotai härpäkkeitä saksimaan ;)

      Poista
  4. Ihana ostokset!

    Kuvia hiuksista muuten. :-) Itse olen vuoden kypsytellyt samaa tempausta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos L! :) Voi kuule, et ole ainoa.. Viimesen vuoden aikana en ole juurikaan muuta ajatellut kun värjäänkö vai enkö ja sitten napsahti päässä ja se oli menoa sitten ;) Toistaiseksi ei vielä kaduta, koitan lohdutella itseäni sillä, että raidat päähän vaan niin vaalea on taas helposti saatavissa... (or not :D )

      Poista
  5. Mistä sun blogin nimi tulee? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuli ihan hetken mielijohteesta.. Ei siinä sen kummempaa tarinaa ole takana :)

      Poista
    2. Mitä se tarkottaa suomeks? :O

      Poista
  6. Oi ihana tuo valkoinen jakku!

    VastaaPoista

Suositut tekstit