perjantai 13. huhtikuuta 2012

Muutoksen tuulet

Nyt on tulossa pientä hiushistoriaa. Koko elämäni ajan olen melkeimpä aina ollut ihan vaaleatukkainen, välillä saan ihme tempauksia päähäni, eikä se ajatus lähde pois sieltä muuten kuin toteuttamalla. Olen muutaman kerran uskaltautunut värjäämään tukkani ruskealla, mutta aina muutaman kuukauden päästä olen aloittanut vaalennusoperaation, tiedä sitten toistanko itseäni tälläkin kertaa.

Olen jo pidemmän aikaa halunnut vaaleasta tukasta eroon, edes hetkeksi. Omaan kuitenkin jänishousu piirteeni, enkä ihan hevillä värjää tukkaani hetken mielijohteesta. Koko alkuvuoden vellonut ajatus muista hiusväreistä sai tänään lopun. Marssin nimittäin kauppaan ja hankin punertavanruskean mahonkivärin! Tulos tulee olemaan todella radikaali, mutta eikös joku sanonut, että vaihtelu virkistää?
Pieni pelko tuolla takaraivossa vallitsee, mutta katsotaan nyt miten käy! (Perjantai 13 ei ainakaan asiaa pahenna.....) Sitten varataan aika kampaamon pakeille parempiin käsiin. Muiden kampaamo kehotuksista uhmasin itseäni ja ajattelin, että kyllä tämän nyt itsekkin saan hoidettua... (jaiks!) Ostin toisen värin varmuudeksi, jos tämä ensimmäinen ei onnistukkaan, tässä sitä istuskellaan värishampoo päässä. Ainakin tällä hetkellä näyttäisi olevan toivottu lopputulos peiliin vilkaistuani, mutta oikean sävynhän vasta näkee pesun jälkeen.. Wish me luck!

Ps. Tänään tuli sitten rikottua peili...... juuri kun ehdin kehua, ettei se Perjantai13 niin kauhea päivä olekkaan.. 7vuoden huono onni, welcome!

29 kommenttia:

  1. Mä olen todella monta kertaa värjännyt hiukseni tummaksi mutta aina haluan sen vaalean kuitenkin takaisin :D Nytkin meinasin ostaa tumman hiusvärin kunnes muutinkin taas mieltäni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa ihan multa! Ei tee kyllä tukalle hyvää vaihdella kokoaikaa, mutta minkäs teet kun välillä tulee niitä kausia kun tumman tukan ottaisi itselleen enemmän kuin mielellään :)

      Poista
  2. Rohkea veto värjätä itse, hyvä siitä varmasti tuli! :) Laitathan sitten kuvia?

    Itse olin pitkään tummatukkainen, nyt on pitkästä aikaa pääasiassa omanväriset hiukset. Mutta aina tuolla takaraivossa vähän kutkuttelisi eri värit ja mallit... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uhmasin kyllä itseäni sen verran, että vieläkin mietin miten oikein uskaltauduin. Kuitenki lopputuloksesta tuli todella kiva! Enkä käyttänytkään kuin ainoastaan sävyteshampoon :) Kuvia laitan varmasti, kun ehdin napsasta! Kohta mullakin varmaa kutkuttelee värjätä takaisin vaaleat, haha :D

      Poista
  3. Voi, oletpas rohkea! :) Itselläni on ollut aina vaaleat (raidoitetut) hiukset, enkä varmasti koskaan uskalla edes kokeilla tummaksi värjäämistä! Olisi upea nähdä tuloksia ja kuulla omia mielipiteitäsi uudesta väristäsi! Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi tälläistä rohkeutta odottanut edes itseltäni! Yleensä kun vältän suuria muutoksia henkeen ja vereen.. Pitää aina pysyä tutussa ja turvallisessa, mutta lopputuloksesta tuli niin kiva, että onneksi uskaltauduin :) Käytin tosiaan ainoastaan sävyteshampoon ja lopputuloksesta tuli juuri oikeanlainen (taisi olla mukana onnenkauppaa) Kuvia tuloksesta tulee varmasti, kunhan saan napsautettua luonnovalossa! :) Oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle Milla!

      Poista
  4. OMG nainen! :D Nyt kyllä odotan niin paljon että nään ton lopputuloksen :) Ei voi näyttää pahalta sulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tää on nii outoo, että MINÄ uskaltauduin :D jos oisin tienny kauan sitten miten kiva tästä tuli oisin tehny sen jo ajat sitten ;) emmä töissä jankuttanukkaa tästä ku puol vuotta...

      Poista
    2. Nomut hyvä jos tuli kiva! :) Mäki haluisin tehdä tälle tukalle jotain mut en uskalla ite :(

      Poista
    3. Sitä ihmettelen, et tukka pysy yhtä hyvänkuntoisena ku ennenki! Kyl sä uskallat, jos hei minäkin uskalsin!!<3

      Poista
    4. Ehkä mä teen sellasen hellävarasen värinpoiston ja värjään sitte vaaleemmanruskeeks =) Palkkaa odotellessa, että voi mennä hätätapauksessa kampaajalle :D

      Poista
    5. Haha tosta tulikin mieleen mun eilinen värjäysoperaatio :D Kävin ostamassa toffeenruskean värin ja vedin sen tähän supervaaleeseen tukkaan ja arvaa mikä oli tulos.... mummonharmaa :D nauroin kippurassa tuol maassa eikä edes itkettäny ;)

      Poista
    6. Hahah oisit antanut vaan olla sen ;D

      Poista
    7. nii et oisit voinu nauraa mulle.. :(

      Poista
    8. En tietenkään olis nauranu <3

      Poista
  5. VAU!! Upeeta, mahtavaa, ihanaa :))) Kevään ja kesän tullen kaikenlaiset muutokset on ihan huippuja! Anna palaa vaan, ja näytä meille sitten millainen tuli, jookos? :)))
    Ihanaa viikonloppua ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano!!!<3 Aivan varmasti saatte esimakua tukasta, tykkään siitä nimittäin ihan hirmuisesti :) Ihanaa viikonloppua myös sinulle Taru!

      Poista
  6. Hih, mulla taas on päinvastainen operaatio meneillään / strawberry blonde tai vaaleanruskea taitaa olla se mitä lopulta tahdon tukan olevan ^^ On ollut tuo mahonginruskea pitkään (luonnollinen väri vaalea/perus - suomalainen "maantienharmaa" voi miten ruma sana.. :) ja kesää kohden haluaisin vähän vaaleammaksi, tai niin ettei juuri näy ihan niin selkeänä lyhyen ajan päästä, paljon muuta hiusta vaaleampana.. :) Annan tämän oman värin vain vähän ensin "liukuen" tulla esiin eli omassa blogissani ei varmaan kovin dramaattisia värjäyksiä tule -- ellen siten osta jotain platinablondi-purkkia & saa lopputulokseksi vihreää ;)

    Jes, värjäystuloksiasi odotellessa ! ;)

    Ihanaa viikonloppua,

    Satu
    Indie by Heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule itsekkin kamppailin tämän värjäyksen kanssa ja ehdinkin varmaa 100 kertaa muuttaa mieltäni. Ajattelin myöskin, että vaalea tukka on niin ihana kesällä, mutta sitten toisaalta mietin, että nyt jos ei koskaan! Olisin tod.näköisesti miettinyt koko kesän, että tulispa jo syksy, että pääsen vaihtamaan väriä ;) Taitaa se maantienharmaa olla aika yleinen, löytyy myös oman värikypärän alta... Niitä jälkeen-kuvia saatte toivottavasti jo huomenissa! Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua myös sinne!! :)

      Poista
  7. Voiii että!! Tiiätkö, itse myös olen nyt niin miettinyt jospa kampaamon sijaan menen itse kauppaan ostamaan kaksi hiusväriä sävyissä ruskea. Hah, suositteleko? :) Jos vastaat kyllä niin ei ole takaisin paluuta, menen huomenna sinne kauppaan sit ostamaan ne kaks väriä.. :D Todella pitkään olen ollut vaalea, ja ihailen että uskalsit kokeilla jotain uutta.. Plus, tummat hiukset näyttävät myös terveimmiltä. :) Toivottavasti viihdyt uusissa hiksissasi ja otat kuvaa niistä tänne!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen todellakin!! Kävin kurkkimassa blogiasi ja ajattele, että tukkani oli varmaankin n. kaksi kertaa vaaleampi kuin sinun ja tähän tulokseen ei tarvittukkaan kuin ainoastaan yksi värjäys kerta! Kyselykin kannattaako mielummin mennä kampaajalle jakautui lähipiirissäni n.80% kyllä, mutta välillä pitää hiukka uhmata ja uskaltautua - onneksi näin kävikin ;) Kyllä niillä kaupanväreillä saa mielestäni yhtä hyvää tulosta, kuin kampaamossakin, jos vaan tietää mitä lähtee hakemaan! Ja olet niin oikeassa, tukka suorastaan kiiltää! Tällä hetkellä viihdyn paremmin kuin hyvin, enkä usko, että vielä kahdenkaan kuukauden jälkeen ajattele vaaleaa tukkaa.. Joten tsemppiä, uskon, että niistä tulee oikein kivat! Yritän saada jo heti huomiseksi kuvia teille näytille ;) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  8. Voi tiedän niin tuon tunteen! Minäkin olen ollut melkeinpä koko pienen ikäni vaaleatukkainen, kerran värjäsin muutamia vuosia sitten ruskeaksi, mutta kauaa en brunettenä viihtynyt. Väri ei edes tahtonut pysyä tukassani, joten senkin puolesta vaalea on minulle parempi. Silti sitä vain aina eksyy haaveilemaan tummasta kuontalosta ;)
    Odotan innolla kuvia, toivottavasti tuli toivottu lopputulos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa Jonna niin tutulta.. Oma värikin kun on aina vaalea ollut, jotenkin se vaan on sitten tuntunutkin luontevalta. Välillä mieleen pulpahti ajatus ruskeasta tukasta, mutta hautasin ne yhtä nopeasti. Nyt on jo melkein puolen vuoden ajan vallinut uusi ajatus tästä ja se oli menoa sitten! Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, joten eikai se perjantai13 niin kauhea päivä loppujen lopuksi olekkaan ;) Yritän kovasti saada huomiseksi teille kuvia näytille, niin näätte paremmin lopputuloksen! :)

      Poista
  9. Jotain muutosta halusisin itekin omaan tukkaa, mutta en kyllä mitään noin radikaalia kuitenkaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta pienikin muutos tekee jo paljon! Totta se on, että vaihtelu virkistää ;)

      Poista
  10. oho! ihan sama juttu kuin täällä. mulla oli aina ennen vaaleat kunnes uskalsin värjätä juuri samaisella sävyllä ja tyytyväinen olen ollut ;) ruskea on jotenkin helpompi ja kehystää mielestäni kasvojani paremmin. whis you luck! eiköhän se hyvältä näytä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä se johtuu, ettei hiustenväriä ihan hevillä tee mieli vaihtaa? Onneksi kuitenkin näin kävi, väri on nimittäin ihan huippu, enkä parempaa olisi voinut löytää.. :) Lopputuloksessakaan ei ole moittimisen varaa ja niinkuin sanoit, kyllä se vaan lookkia muuttaa tuo tummempi väri! :)

      Poista
  11. msitä sun blogin nimi juontaa juurensa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuli ihan hetken mielijohteesta.. Ei siinä sen kummempaa tarinaa ole takana :)

      Poista

Suositut tekstit