maanantai 3. lokakuuta 2011

Nettikauppa poimintoja

Selailin joka maanantain nettikauppa rundikierroksen ja törmäsin tähän älyttömän söpöön mekkoon! Tekisi niin mieli tilata, mutta haluaisin sen olevan lyhyt toppimainen, eikä mekko.


Tosin mallin päällä tuo näyttää todella lyhyeltä, joten ehkä pitäisi luottaa siihen. Tykkään kovasti noista helmistä tuossa etumuksessa ja harkitsen vielä tilaanko. Aikaisemmin sähköpostiini saapunut nelly alekin on käyttämättä, joten mekolle ei jää hintaa paljon yhtään..

Toiseksi viime toivelistassa haaveilin suuresta statement necklacesta ja kokeilin tätä kuukausi sitten hennesillä! Päätin kuitenkin jättää sen ostamatta ja ehdin unohtaakkin sen, kunnes se pomppasi H&M uutuuksista tärykalvoille.

Ja rakkaus syntyi uudelleen :-D Luonnossa tämä on kyllä kymmenen kertaa upeampi kuin tossa katalogikuvassa, joissa muutenkaan tuotteet ei näytä kauhean edustavilta.

Asiasta toiseen nyt kyllä rupeaa huomaamaan ja ymmärtämään, että syksy on ihan oikeasti täällä! Ja myös sen millainen vaikutus liikunnalla ja rentouttavilla jumpilla ja joogalla on mielialaan tämän kaamoksen keskellä. Jos ette usko kokeilkaahan, saa kyllä semmosta lisävirtaa ettei ole tosikaan. Aamullakin jaksaa nousta paremmin ylös töihin kun on nukuttu sikeästi yöunet :)

Kivaa alkavaa viikkoa älkäähän masentuko tuohon harmaaseen säähän!

1 kommentti:

  1. ihana mekko, tilataaaaan!! ;) laaavJU huomen nährään<3

    VastaaPoista

Suositut tekstit