maanantai 10. lokakuuta 2011

Rainydays outfit


Tuntuu ettei tuo vesisade lopu ikinä. Päivästä toiseen yhtä harmaata ja harmaampaa. Klikkailin Polyvoressa hieman omanpäivän outfittia kuvien avulla. Palaan aikaisempaan postaukseen, jossa pähkäilin mistä löytäisin vaalean villakangastakin ja nyt olisi ehdolla yksi mahdollinen H&M Trend mallistosta. Toisen villakangastakin hankin vaaleanruskeana viimeviikolla Zarasta, jossa tosin ei ole vetoketjua tai nappeja.

Kuulin pientä huhua, että nyt näinä viikkoina laukkuni olisi vihdoin ja viimein tulossa tännepäin. Eli vuoden odotuksen jälkeen, fiilikset on aika mahtavat :-D Vielä olisi hakusessa tuommoinen vaalea pehmempi neulos. Kuvan neule on kania, en ole kyllä moista suomessa nähnyt. Muutaman kaniliivin omistan ja olisi enemmän kuin tervetullut koko neule!
Villakangastakin ja neuleen kaveriksi lisäsin asuun superpitkät nahkahanskat, turkishuivin (omani tosin valkoinen) ja ratsastussaappaat, mistä puheenollen mistä noita Burberryn saappaita löytää? Aivan tajuttoman hienot! Melkein kun viimevuonna stokkalta löytämäni Burberryn kumpparit, mutta ilman tikattua ylävuorta. Tykkään kovasti näissä olevasta hillitynvärisestä Burberry kuosista. Have to find!

3 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla! :)
    Burberryn nettikaupasta onnistuu tilaus helposti Suomeen :) Ihana valikoima saappaita!

    http://uk.burberry.com/store/womens-accessories/shoes/#rain-boots=true

    VastaaPoista
  2. Hanna: voiii kiitos, tuommoinen on aina kiva kuulla! :) katselin juuri itsekkin sivua ja huomasin aivan älyttömän hienoja saappaita vaikka millä mitalla! vieläkun osaisi päättää näiden kaikkien väliltä huh.. :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit