sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Joulusisustus

Täällä ollaan niin täpinöissä joulun tulosta, että päätimpäs linkittää teille muutaman omaa silmää mielyttävän joulusisustuksen! Odottelen jo niin kovasti lumen tuloa ja piparin tuoksua keittiöstä ettei ole tosikaan! Muutama joulukoti kuva H&M:n nettisivuilta.


Oma jouluinen sisustus koostuu jo nyt käytetyistä väreistä hopeasta ja valkoisesta, yhdistettynä pieneen ripaukseen punaista! Huurteisen valkoinen joulukoti on oma suosikkini tänä jouluna.

Ja samalla väriskaalalla jatketaan! Vaaleanbeigeä, hopeaa, valkoista.. sekä turkispintaa tyynyissä ja torkkupeittojen muodossa. Olen kuullut myös, että joulukuusiakin maalaillaan valkoisiksi, olen kuitenkin sen verran perinteinen, että kyllä sen joulukuusen vihreä olla pitää!

Toinen taas ihan ääripää joulukoti, hyvin paljon punaista,valkoista ja mustaa. Tykkään tästäkin hirveästi, etenkin tuo musta takka, sopii hyvin punaisen värin kanssa.

Punainenlanka jatkuu myös kylppärinpuolella, jossa saadaan ihastella pirtsakan punaisia pyyhkeitä ja yksityiskohtia! Onkos ruudun toisella puolella mietitty jo joulusisustusta?

1 kommentti:

  1. vitsit mitä ihanuuksia! täällä klikkailtiin jo iso tilaus - joten joulusisustus on täällä ainakin eeehdottomasti mielessä ;) frosted white coming!

    VastaaPoista

Suositut tekstit