torstai 20. lokakuuta 2011

Something new

Mitä laatikosta paljastuu..

Hankin toissa päivänä jo pienen ikuisuuden kaavailemani jutun, ajattelin että nyt riittää unelmointi ja sanoista teoihin asap! Nyt on vuitton perheessä sitten uusi jäsen :)
Ja Monogram Eva Clutch sieltä paljastuu! Tykkään, kun laukkuun saa tuon olkahihnan vaikka toisaalta inhoan olkahihnallisia laukkuja, mutta kai kaikkeen tottuun. Näin yhtenä päivänä yhden äärimmäisen inspiroivan asukokonaisuuden, jossa Eva oli yhdistettynä mustiin kiiltäviin ratsastussaappaisiin ja valkoiseen karvaliiviin, jonka alta Eva pilkotteli. Tähän hätään tulikin mieleen, että tahtoisin kovasti vaalean karvaliivin oman harmaani tilalle, jotta pääsisin kokeilemaan tätä outfittiä!
Tämänhetkiset Vuittonin asusteet boxeissa :) Tästä tulikin mieleen mikä joululahja voisi olla mieleinen ensi jouluna.. ;) Vielä kun keksisi näille hienon paikan, eivätkä olisi tuolla kaapin pimeydessä. Aikaisemmin mietin muuten tuohon asiaan liittyen ostavani suuren hyllykön seinälle, johon jokaiseen lokerikkoon tulisi oma boxi tai laukku, mutta olin ehtinyt haudata ajatuksen jo kauan sitten.. Nyt kun asia pääsi taas pinnalle pitääkin oikeasti suunnitella sitä vähän paremmin!

Mukavaa torstaita kaikille!

1 kommentti:

  1. vitsi sait tän kyl halval sielt huutiksesta, mikä tuuri!! huhhh loving it, mun pitää viel synttäreihin ootella, onneks ei oo ku pari kk! soitellaan illemmalla, mushh<3

    VastaaPoista

Suositut tekstit