perjantai 30. syyskuuta 2011

Syksyisiä musthave hankintoja


Nyt kun on aika kaivaa kaapista jotakin lämmintä päälle mietin hieman omaa must have listaa. Muutama karvaliivi löytyykin omasta takaa. Ostin viimevuotisen harmaan karvaliivini Ajatar liikkeestä ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen silloiseen hankintaan. Liiviä en päässyt viimevuonna ulkoiluttamaan ollenkaan ja tuntuu, että suomen ilmasto on liian lyhyt karvaliivin pitämiseen. Tai jos semmoinen sää sallitaan, se kestää korkeintaan muutaman viikon ja sitten on aika kaivaa toppatakit esille!

Olen tällä hetkellä erittäin tykästynyt konjakinvärisiin saappaisiin. Hennesin luottosaappaat kaipaisi kaverikseen toiset samaiset. Tory Burchit ovat kyllä aikas hienot! Niitä ei taidakkaan saada muuten kuin tilaamalla.

Sitten ehkä aika monenkin ostoslistalla tällä hetkellä, kovin pinnalla ollut palmikkoneule. Mielellään luonnonvalkoisena tai beigenä kiitos! En ole löytänyt vielä ainakaan sellaista mallia, joka olisi kolauttanut ja kovaa. Kuvan palmikkoneule on kyllä täydellinen ja juuri tällaista kaipailisinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit