perjantai 16. syyskuuta 2011

Eilistä työasua

Eilen mentiin tällaisessa asussa töissä. Iltaan mentäessä ehti hieman jopa miettimään vaatetusta, kun useimmiten siinä aamukiireessä vaan vedetään päälle mitä sattuu tarttumaan käteen ensimmäisenä.

Löysin tällä viikolla hennesistä nuo kivat harmaat pökät ja olen niitä nyt käyttänyt aika ahkerasti! Eikä muuten olleet kun 19,95e! Hieman tekisi mieli ostaa myös ne räväkämmät tumman/sähkönsiniset, mutta saapas nähdä uskallanko ;-) Samoihin aikoihin ostin myös tuon valkoisen paidan, joka muuten oikeasti on polviin saakka ulottuva mekko, jonka pituuden muokkasin vyöllä sopivaksi.
Jalkoihin pääsi Vuikkarin Lovely ballerinat, jotka kuitenkin töissä vaihdoin harmaisiin stylesnobeihin, koska ovat mukavuuden ansiosta kyllä päässeet myös työkengiksi. Asuun lisäsin vielä lähtiessäni beigen nahkatakin, sitä en valitettavasti kiireessä ehtinyt kuvauttamaan.

Kaipaisin kyllä lisää vesisateita (outoa), jotta pääsisin ulkoiluttamaan niitä kumppareita ja keksimään uusia asukokonaisuuksia niiden ympärille. Nyt lähden valmistautumaan töihin ja ehkä huomenna ehdin lisäämään tämän päivän asun tänne saas nähdä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit