keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Toivelistaa

Toistan nyt ehkä itseäni, mutta mielestäni nämä Polyvoren wishlistit on niin kiva tehdä! Eikä varmasti ole epäselvää mitkä tuotteet sinne ovat päässeet, kun kirjottelen niistä harvasenpäivä.


Kaipaisin kaappiini lisää lisää lisää sifonkipuseroita! Niihin kun en millään kyllästy. Rusetillisia kaipaisin vieläkin enemmän. Tory Burchin konjakkisaappaita olen himoinnut jo pienen ikuisuuden.

Chanelin Le Vernis-kynsilakka sävyssä 505 Particulière on ollut hankintalistalla jo aika kauan, aikaisemmin hankintaa hidasti se, että tämä sävy oli älyttömän suosittu - eli jokapaikasta sold out.
Kaapista puuttuu kivan leikkauksen omaava takki, mielellään vaaleassa sävyssä. Nyt kun alkavat pikkujoulut pikkuhiljalleen koputella ovella kaipailisin niin kovasti jonkun suuren ja näyttävän statement kaulakorun, mitä suurempi sen parempi!


Noh mikäs se siinä, Speedy 40' ikuinen hankintatoive, en vain saa aikaiseksi hankkia sitä, ehkä pian alkaa joululahja-listan tiedustelu.. ;-) Syksy/talveksi olisi kiva saada neutraalinsävyinen villakangastakki. Omistan ainoastaan yhden villakangastakin ja sekin on punainen! Viimeisenä, muttei vähäisempänä mokkakarvaliivi, näitähän ei koskaan voi olla liikaa? Konjakinsävyisenä kiitos ja suurella lämpöisellä vuorella.

Siinä pikkuinen keskiviikkopäivän hömpötyslista :) Mukavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit