lauantai 10. syyskuuta 2011

Finally Home!

Nyt on sitten metsästys saatu päätykseen, eikä sieltä stokkalta voinut mitenkään lähteä ilman tätä laatikkoa.. Päätin, että jos en nyt osta näitä, ostopäivä olisi kuitenkin edessä myöhemmin. Jos ei tänä vuonna niin ensivuonna. Kiva väri ja malli löytyi nyt niin miksei.. Laatikon sisältöä odotan kun kuuta nousevaa, että pääsisivät jo kovaan käyttöön!


Itseasiassa minulta puuttuukin tällaiset sadesään jalkineet. Omistan ainoastaan ballerinoja, tai ratsastus saappaita, jotka ovat enemmänkin talvikelin ja kesän kenkiä. Nyt kun syksy onkin jo ovella, olisi kiva tepastella tuolla ilman, että kengät ovat litimärät ja seuraavana päivänä olisi ihan kipeä. Täytyy kyllä sanoa, että aika kysyttäjä nämä kumpparit ovat, kun kokoani en meinannut löytää mistään.


Värien valinta oli aikamoinen prosessi.. Päätin kuitenkin ottaa nämä ajatellen hieman muun vaatetukseni värejä. Niinkuin hieman pelkäsinkin, lähes kaikki koot olivat menneet. Näistäkin otin yhden omaa kokoani pienemmän, joka loppupeleissä osoittautukin juuri sopivaksi.Pahin virhe minkä voi tehdä, on sovittaa jotain muutakin näiden ihanien kumppareiden kanssa, joka sekin oli sitten pakko ottaa mukaan, kun sopivat niin hyvin yhteen toistensa kanssa. Sekin löytyi Burberryltä mutta siitä lisää myöhemmin!

Nyt jatkan lauantai-illan rentoiluja :) Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit