maanantai 19. syyskuuta 2011

LV Collection


Tältä näytti vuikkari kokoelma 2vuotta sitten, jonkun verran se on ehtinyt täydennystä saada laukun,huivin,kenkien ja aurinkolasien kera! Olen kyllä niin intohimoinen keräilijä, että välillä jopa hirvittää tämä addiktio. Aikaisemmassa postauksessa pohdiskelin jospa oisin laittanut tuon kolmekymppisen speedyn myyntiin, nyt myyntiin pääsee myös tuo Multicolor Speedy, joten jos ostaja halukkaita löytyy pistäkää viestiä kommenttiboksiin! Täysin turhaa kaapissa pitää, kun omaan tyyliini tuo värikäs on ehkä hieman aavistuksen liian räväkkä.

(Ja en kyllä tosiaan tiedä mikä tuo vasemman kulman sumusekoitus on :-D)Sateinen päivä on mennyt täysin työn touhussa. Päivä päivältä huomaa miten syksy on tullut nyt entistä enemmän sään puolesta esille. Nyt viltti korville ja kynttilät palamaan :)

Ihanaa maanantai iltaa!

6 kommenttia:

 1. Heippa!

  Voisin olla halukas ostamaan jompaa kumpaa laukkua, mitä sä aattelit pyytää noista?

  -lotta

  VastaaPoista
 2. hahah onks toi liulotta:Dtietääks se et tää on sun blogi??

  VastaaPoista
 3. Anonyymi:

  Moikka!

  Speedystä pyytäisin 320e, se on todella hyvässä kunnossa, niin ulkoa kuin sisältäkin :) Voin tuoda laukut näytillekkin, jos haluat nähdä ne paremmin.

  Monogrammin hinta pyörii siinä 800e paikkeilla :) Uuden hinta n.1870e

  VastaaPoista
 4. Lisäyksenä vielä, että molemmista laukuista löytyy dustbagit, sekä kuitit ostosta :)

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Löysin blogisi vasta äsken. Oletko jo myynyt Multicolor Speedyn? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Valitettavasti Multicolor Speedy meni samantien kun laitoin sen huuto.nettiin myyntiin :( Tällä hetkellä kaupittelen tuota Denim Baggy PM:ää kuvassa tuo alin sininen :) Katsotaan löytyisikö sille sopiva ostaja!

   Poista

Suositut tekstit