keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Uuden lompakon metsästys

Nyt olisi vihdoin ja viimein aika ostaa uusi lompakko. Käännyimpä minkäs muun kuin Vuittonin puoleen tässä asiassa, myös Miu Miulta löytyi ihania vaihtoehtoja, mutta kyllä tuo vuiskari ehkä vaan kolahtaa enemmän. Laukkuja aikaisemmin jo omistaneena olisi muutenkin kannattavampaa ostaa lompakko samaan syssyyn laukkujen kanssa.

Tässä muutama vaihtoehto joihin ihastuin nettisivuja selatessa:

Keskimmäinen damier kuosinen on vieläkin hieman vieras itselleni, omistan Neverfull GM:n damierina, enkä ole sitä ihan hirveästi käyttänyt jokseenkin sen takia, että se ei tunnu oikein omalta.

Ensimmäisen kuvan Eugenie Walletissa erityisesti pidän tuosta mitä sen sisältä löytyy! Nimittäin lukemattomasti korttipaikkoja, setelitaskuja ja muita taskuja ja kaikenlisäksi se muistuttaa hyvin paljon tällä hetkellä käyttämääni lompakkoa, joka on osoittautunut varsin toimivaksi. Kaipaan kuitenkin pientä päivitystä ja siksi haluisin kovasti ostaa uuden lompakon. Nykyinen kun on toiminut jo ainakin 4vuotta!

Pitää selailla vielä muita nettikauppoja, jospa vaikka tekisin kompromissin ja tilaisinkin vaihteeksi joltain muulta merkiltä ;-)

2 kommenttia:

  1. Toi eka on kivoin! :) Hassua, just tilasin itelleni uuden lompakon ebaysta :D

    VastaaPoista
  2. Johanna: vitsi mikä valinnanvaikeus! toi eka on kyl aikas kiva :) en taida uskaltaa ostaa sitä damieria jää kuitenki jonnekki hyllyn pohjalle.. :(

    VastaaPoista

Suositut tekstit