tiistai 27. syyskuuta 2011

Uudet baltsut kiitos!

Nyt on kyllä erittäin "syksyinen" toivehanke nimittäin uudet ballerinat! Ei sillä, että rupeaisin tuolla vesisateessa talsimaan niillä vaan tarvisin erityisesti töihin uusia baltsuja ja miksei ehkä hieman ensi baltsukauttakin silmällä pitäen ;-)

Viimekerran vuikkari reissulla Lovely Ballerinojen kaveriksi kattelin myös näitä Elba baltsuja! Kehuinkin silloisessa postauksessa kuinka pehmeää nahkaa ne olivat, eli juuri sopivat kokopäiväiseen kävelyyn.Niinkuin näkyy baltsua saa todella monessa erivärissä, joten valinnanvaraa löytyy! Itse kuitenkin ihastuin näihin vaaleanbeigeihin ja noihin nudeihin, jotka luonnonvalossa olivat enemmän nudet, kuin vaaleanpunaiset.

Tämän hetken Stylesnobit ovat olleet niin ahkerassa käytössä, että ovat lähestulkoon jo roskiskamaa. Ne ovat palvelleet kyllä omistajaansa enemmän kun odotin ja hieman kyllä harmittaa, etten aikaisemmin tajunnut hankkia toisia pareja..

Omani olivat tummemmanharmaat. Tykästyin ensimmäisenä näihin vaaleampiin, mutta sillon kaikki koot olivat ehtineet mennä. Nyt jälkeenpäin ajateltuna, ehkä ihan hyvä, etten saanut niitä, meinaan olisivat olleet aika nopeasti likaiset, kun tuo vaaleapinta ei ehkä ole parhain mahdollinen valinta kengän väriksi.
                                                              

Siinä baltsuasiaa kerrakseen! Jospa enemmän kesään päin näytä Stylesnobeja löytyisi taas stokkalta tai nettikaupoista.. toivotaan! Niin kauan täytyy tyytyä vähempään ;-)

Spartoo.fi nettikaupasta löytyy myös tosi kivoja ja todella samantyylisiä baltsuja ja korkkareita, joten kannattaa kurkata se jos mielenkiinto heräsi! Menneellä viikolla heillä oli meneillään aika tuntuvia aleja, joten nyt voisi löytyä lempparipari vielä tosi hyvään hintaan.

Tory Burchin baltsujakin mietin, mutta olen kuullut hieman negatiivisia kokemuksia niin hautasin ostohaaveet aika nopeasti..
Omakohtaista kokemusta ei kuitenkaan ole.

Nyt jatkan vielä syventymistä baltsuihin ja voipi olla, että joudun uudet parit tilaamaan muualta.

Kivaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit