perjantai 2. syyskuuta 2011

Päivän asu kollaasissa

Laiskuuden takia, en jaksanut kuvauttaa päivän asua tänne vaan päätin toteuttaa sen kollaasin muodossa. Kollaasista tosin puuttuu farkut, sekä vaalea röyhelöpaita joka oli päällä tänään. Päällä oli Cellbesin löytö, vaalea bukleejakku johon olen ihan rakastunut. Mitä tahansa tähän kappaleeseen yhdistää näyttää hyvältä! Sanoisinko, että kiireisten aamujen vaatepelastus.


Vielä tepastelen baltsuilla niin kauan kuin mahdollista ja säät sallivat. Toisin jokapäiväisessä käytössä olleet vaaleanharmaat Stylesnobit vetelevät niin viimeisiään, että ne kaipaisivat kipeästi suutarin apua. Jos olisin ikinä tiennyt miten hyvät baltsut ostin, oisin ostanut kyllä toiset parit niitä! Nyt niitä ei taida suomesta enään saada.

Laukkuna toimi tänään Galliera GM ja leopardihuivi. Olen nyt pitkään pähkäillyt, että hankkisen sen Speedy 40' ja listaisin tuon oman kolmekymppisen huuto.netin sivuille, joka on ehkä hieman liian pieni omaan arkiseen käyttöön (joten jos kiinnostuneita löytyy hihkaskaa)

Taas mentiin vaaleilla väreillä kontrastettuna tummempiin asusteisiin. Edessä olisi vapaa viikonloppu, joten huomiselle olisi keksittävä jotain kivaa tekemistä! Eiköhän se luonnistu ilman suunnitteluja ;)

Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit