keskiviikko 31. elokuuta 2011

Sadesään pelastajat

Viime postauksessa pähkäilin Burberryn ja Hunter kumppareiden väliltä. Päätin, että tänävuonna ostan Burberryn saappaat, kun ne taitavat enemmän mielyttää omaa silmääni. Kävin tänään työpäivän päätteeksi stokkalla kurkkimassa minkälaisia malleja Burberryltä löytyisi ja pakko sanoa, että olin kyllä aika pettynyt valikoimaan! Jokavuosi aina samoja malleja samoissa väreissä. Nyt harmittaa kahta kauheammin, etten viime syksynä ostanut niitä unelmien kumppareita Burberryltä.Kuvan ensimmäiset olivat ne kauan itkemäni kumpparit :( Eikä enään lisää tule! Yritin etsiskellä näitä myös Net-a-porterin valikoimista, tuloksetta.. Kai se on pakko niellä tappio. Toiseksi suosikiksi kaikesta huolimatta nousi nuo vaaleanharmaalla pohjalla suuri ruutukuvioinen kumppari. Keskustan stokkalla en ehtinyt käydä, mutta tiedusteltuani heiltä tuota mallia löytyy kuulemma vielä kolmessa muussakin värissä mm. myös tuo kuvan viimeinen vaaleanbeige. Jatkan metsästystä vielä nettikauppojen väliltä, jos ei muu auta niin nuo vaaleanharmaat kyllä käyn kotiin hakemassa!


Toinen ikuinen ongelma on, että koskaan ei löydy sateenvarjoja silloin kun niitä eniten tarvitsisi! Siksi ehkä ensimmäisenä ostoslistalla on sateenvarjo. En kyllä aijo panostaa siihen kymppiä enempää, kun onnistun aina ne hajottamaan. Silmän iloksi nämä ihanaiset Vuikkarin sateenvarjot ;-)


Vielä pientä lisäystä sadepäivän vaatetukseen. Sään kestävä trenssi ja nahkahansikkaat alkavat olla jo ajankohtaisia. Asustelaatikosta ei kyllä löydy muun kuin mustan ja konjakin värisiä nahkahanskoja ja mieltäisin hyvin ottaa vaaleammat ja tyttömäisemmät hanskat trenssin kaveriksi! Laukun virkana toimii Vuikkarin Boetie GM, (jota muuten en ole vieläkään saanut). Suuren koon ja mallinsa vuoksi, jolloin laukkuun mahtuu sateenvarjot sun muut pienet tilpehöörit.

Tältä näyttää mieluisin sadevaatetukseni, vielä on paljon hankittavaa syksylle. Neuleet sun muut puuttuvat kokonaan vaatekaapistani ja alan olla pikkuhiljalleen pulassa neule vajavaisuuden takia.

Minkälaisia sadevaatetuksia teiltä löytyy? :)

1 kommentti:

 1. Äää enhän mä muista yhtään :D Se piti kai jostain sieltä html-koodista ottaa pois ;O Oisko ollu tää:
  -moz-box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0, 0, 0, .1);
  -webkit-box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0, 0, 0, .1);
  box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0, 0, 0, .1);
  }

  Eli jos löydät tollasi kohtia sieltä html-koodista niin jos noissa 0px kohdissa on joku numero niin vaihda siihen nolla ja pistä esikatselu ja jos ne on hävinny niin hyvä :D Noit kohtia oli siel useampi et pitää kokeilla mikä se niist oli.. Eti vaikka tolla hakujutulla sanalla "shadow" nii pitäs löytyy :)

  VastaaPoista

Suositut tekstit