tiistai 16. elokuuta 2011

Hunter vs Burberry?

Olen kahtena viime syksynä miettinyt ihan vakavissani ostavani kumisaappaat. Ennen ne olivatkin pikimmiten naurettavat omasta mielestäni kun katselin muiden talsivan kirkkaan keltasissa kumppareissa pitkin keskustaa.

Tiesin, että pahasti jäljessä tulee tämä kumpparihimo, mutta tuleepa kuitenkin. Stokkalta löysin viime syksynä Burberryn tummanharmaalla pohjalla olevaa ruutukuviota, jossa yläosa oli kiiltävää nahkaa tikattuna. Harmittaa vietävästi, ettei kokoja ollut enään jäljellä. Ehkä sieltä viime syksyltä se on jäänyt takaraivoon kummittelmaan.

Ainoa ongelma piileekin siinä, että olen silmäni iskenyt kahden eri merkin kumppareihin. Nimittäin Huntereihin, sekä Burberryihin.


Kuvan kollasissa Hunterin kumpparit olen yhdistänyt armyvihreään parka/trenssimäiseen takkiin. Joka mielestäni sopii aivan älyttömän hyvin! Tummat farkut, sekä kiva muhkea huivi lämmittämään, puuttuu toisin kuvasta.


Tässä puolestaan vetelen vaaleammilla vesillä. Vaalea trenssitakki, yhdistettynä nyt sitten näihin Burberryn popoihin. Jotta asukokonaisuus ei ihan liian vaaleaksi mene, yhdistäisin siihen tumman laukun ja shaalin. 

En tiedä onko Burberryt rantautuneet jo stokkalle, sen tiedän, että ajoissa kannattaa olla liikkeellä jos meinaa lempiparit saada.

Onko teillä minkäänlaista kokemusta kys.kumppareista, kumpi vie voiton?

1 kommentti:

  1. Ei kumpikaan... Aquascutum on oikea valinta, lanseerasivat trenssitakit 5v ennen kuin Thomas Burberry päätti varastaa keksinnön

    VastaaPoista

Suositut tekstit