keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Lukijan toive: Sneak peek sisustuksestani

Muutamalta ihanaiselta lukijalta on tullut pyyntö, jospa esittelisin pienen sneek peakin sisustuksestani, minkälaisia värejä ja materiaaleja tykkään käyttää. Löysin kuva-arkistostani alkuvuodesta nappaamani kuvan ja se vastaakin hyvin paljon tämänhetkistä sisustustilannetta.
Olen aina rakastanut valkoista, sen jokaisessa muodossa, niin puhelimissa, kuin vaatetuksessakin. Siinä siispä pitkälti sisustukseni pääväri. Valkoinen väri on saa kuitenkin erittäin helposti sairaalahenkisen ja viileän tunnelman, joten tehostevärinä käytän seinissä vaaleanharmaata maalia, joka tumman kontrastin vaikutuksesta saa hyvin valkoiset kalusteet seinästä "erilleen"ja tuo ne paremmin esille.

Mitä materiaaleihin tulee rakastan tekoturkis torkkupeittoja ja tyynyjä, kiiltävää lasia ja kirkkaan hopeisia yksityiskohtia, mm. kynttilänjaloissa ja kuvassa RM palleroissa. Tykkään selkeistä ja yksinkertaisista linjoista ja jossain määrin myös hieman maalaisromanttisesta sisustuksesta.
Muistatteko kauan sitten höpöttelemäni prokkiksen yöpöydistä ja suurista hopeajalkaisista lampuista? Noh tämä taitaa kohta tulla tiensä päätökseen ja pääsen esittelemään teille valmista lopputulosta! Sitten speedyn oleskelupaikka saa uuden tarkoituksen ja olen muutoksesta enemmän kuin innoissani! Kauan tässä ollaankin sinnitelty ilman yöpöytiä :)

28 kommenttia:

  1. Oi, miten kaunista<3 Just tuollaista haluan omaankin kotiini..katsoin, kun sulla on aivan upeat kynnet, niin saako kysyä missä käyt laittamassa, kaunis kuvio kaiken kaikkiaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiiitos ihana<3 Kynnet käyn laittamassa Tikkurilassa Salon Vivalissa. Aksu on kyllä sen verran taitava tekijä, etten ihan hevillä luopuisi hänestä ;) Työn tuloksia voi käydä katsomassa hänen facebook sivuiltaan "Agnes Orumaa" :)

      Poista
  2. Kai pian tulee kuvia hiuksista? :) Ihana blogi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun muistutit niin pitääkin ruveta heti ajastamaan valmista postausta tukasta, ettei se taas jää unohduksiin.. :( Mutta siis kyllä aivan varmasti saatte nähdä ennen ja jälkeen kuvia uudesta kuontalosta! Voi kiiitos ja tervetuloa lukijaksi, ellet ole vielä tuonne eksynyt! :)

      Poista
  3. Tuollainen valkoinen sisustus on kovasti minunkin mieleen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värilläkin on niin väliä. Valkoisesta kun tulee vaan niin paljon enemmän valoa sisälle ja on muutenkin hyvin raikas :)

      Poista
  4. Kauniilta näyttää ja ihana tuo harmaaa seinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Reettaliini :) Oli kyllä sen verran nappivalinta tuo maalin väri, ettei ole toistaiseksi päässyt kyllästyttämään ;)

      Poista
  5. Kaunista ja raikasta! Olen soveltanut yöpöytä-ratkaisun niin, että olen vetänyt sängyn ulommas ja sijoittanut seinän ja sängyn väliin kapean sängynpäädyn korkuisen tason. Näin koko sängyn päätyyn tulee laskutilaa johon saa tauluja, lamput, purkit ja silti jää laskutilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva idea! Itse en tullut tällaista ideaa miettineeksi.. Ikeassa oli ainakin joissakin huoneissa käytetty sitä menetelmää ja todella kivannäköinen oli :) Saa periaatteessa käytettyä saman hyödyn tilasta, kun ei tarvitse ahtauttaa yöpöytiä sängyn viereen. Tosin itse haluan tällä hetkellä niiiiin kovasti yöpöytiä ettei taida mikään ratkaisu kääntää päätäni ;)

      Poista
  6. Kartellin Jolly-pöytä sopisi teidän sisustukseen, joko kirkas tai mattavalkoinen. =)

    http://www.sisustusidea.fi/verkkokauppa/kalusteet/259-kartell-jolly-poyta.html

    ja tässä itse toiminnassa:

    http://charandthecity.indiedays.com/2012/04/17/jolly-yopoydat/

    :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin ehdin ihastelemaan noita Charin blogista ja oikeassa olet, voisivat sopiakkin todella hyvin tuohon tilaan :)

      Poista
  7. Todella kaunista :) Meidän makuuhuoneesta ei valitettavasti saa ihan näin raikasta tähän hätään, vaikka olenkin lisäillyt paljon valkoista. Edellinen vuokralainen (siskoni) nimittäin tapetoi seinät, omaan makuuni liian koukeroisen rönsyilevät harmahtavan ruskeat.. Öh no tässä näkyy paremmin: http://indiebyheart.blogspot.com/2012/04/little-piece-of-paris.html

    Joten, tuskin on ainakaan vuokraisännältä tulossa lupaa uusiin tapetointeihin. Mutta vielä joku päivä minullakin on unelmakoti ♥ Niin ja miesystävällä, hih. Minä kun täällä oikeastaan vain paikkoja remppailen ja sisustelen niin automaattisesti tulee sanottua "minun makuuhuone". :)

    x Satu

    Indie by Heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan.. Onneksi ihan pienilläkin muutoksella saa edes hitusen "raikkaamman" jossei ihan valkoista ja muuten aika huikeat nuo siipesi tuon sängyn yläpuolella!! Muistatko niiden alkuperää? Sopisivat kyllä kuin nakutetut myös omaan sisustukseen :) Ooh.. Ei ne miehet kyllä tällaisia sisustusjuttuja handlaa, joten suosiolla on hyvä jättää ohjakset naisten käsiin ;)

      Poista
    2. Voii kiitos paljon :) Niitä siipiä löytyy kotoa kaksin kappalein, toiset ovat olohuoneessa mutta hieman "hakoteillä" roikkuvat peilin nurkassa. Siinäkin toki nätit.
      Ja ne löytyivät ystävän vinkin perusteella Tiimarista! En tiedä millaisia valikoimia missäkin kaupungissa, kai nämä ovat jotain naamiaisrekvisiittaa (pystyy laittamaan selkään). AmandaB collectionilla on myös ollut ainakin joskus samanlaisia, ihan seinäkoristeita. Meillä on se liike täällä Mikkelissä, ja kai tuotteita myydään muuallakin.. Jopa Prismasta bongasin joskus ! Toivottavasti löytyy teillekin omat siivet.

      Niinpä, harvoin kuulee yhdessä asuvista pariskunnista joista mies olisi se sisustelija/pesänrakentaja ;) No tehdään me parempaa jälkeäkin ! x

      Poista
    3. Hei aivan mahtavaa! Kiitos vinkistä! Pakko alkaa bongailemaan, ovat kyllä sen verran upeat, että huh.. :) No näin on, miehet onneksi sulautuvat luontevasti sinne poran taakse.. :D ja naisille jääköön nämä pintapuolis jutut ;) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  8. Ihanalta näyttää <3 Aivan "sinun näköinen" sisustus :)

    VastaaPoista
  9. Nätit näköistä on kyllä (: Olisi kiva nähdä muitakin huoneita, jos vaan mahdollista? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos Jennifer! Vielä tosin on työnsarkaa ;)

      Poista
  10. Mistä nuo ihanat pallot on:)? Tännekin ois saatava mutten ole missään nähnyt:(
    http://beglassyandfabulous.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pallot ovat Riviera Maisonin ja viime jouluna hankin ne aika hyvällä alella Cobellosta :) Sopivat sen verran hyvin värinsä puolesta sisustukseen, etten ole edes joulupalleroita viitsinyt kaappeihin heivata ;)

      Poista
  11. ihan täydellinen toi harmaa väri seinässä!:) muistatko yhtään mitä maalia käytitte?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi niinkö! Itse olen pidemmän aikaa miettinyt maalaavani sen hieman vaaleammaksi.. Nyt en satu yhtään muistamaan mitä maalia seinässä on käytetty, mutta jos saan sen selville pistän infon tulemaan tähän kommenttiboksiin! :)

      Poista
  12. Mistä nuo makuuhuoneen verhot ovat? :)

    VastaaPoista
  13. Hei! Kiinnostaisi tietää millaisiin yöpöytiin ja lamppuihin lopulta päädyit? Ja mistä löyty sopivat? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Voi tiedätkö hanke jäi sitten toteuttamatta kun haluamaani yöpöytää ei silloin ollut saatavilla. Nyt kuitenkin kuulin, että pöytää jälleen löytyisi joten taitaa tulla ostosreissun paikka :) Juuri sopivat yöpöydät löysin kodin1 ja lamput näihin Itäkeskuksen Indecoria liikkeestä! Teen aika varmasti aiheesta lähiaikoina postauksen niin pääsette hieman kurkkimaan minun valintoihini :)

      Poista

Suositut tekstit