maanantai 30. huhtikuuta 2012

Zara shirt yes or no?

Nyt on vapun ja huhtikuun alta vedetty viimoinen työpäivä ohi ja huh sitä ihmisten määrää! Taitavat olla mattimyöhäset ja muutkin liikenteessä vapun viime hetkillä :) Huomenna onneksi pyhäpäivä, joten saa ihan hitusen latailla akkuja tulevaan työputkeen.. Kylläpäs aurinko taas meitä hellii, ihan mahtava sää vapuksi, kun aina tulee vettä taivaan täydeltä ellei rakeitakin..

Jokatapauksessa muistatte varmaan viimeviikkoisen Zara paidan ihastelun? Noh kipasimpas viime lauantaina ihan nopsasti keskustan Zarassa pälyilemässä paitaa ja yksi ainut kappale roikkui henkarissa. Nappasin mukaani sen suurempia sovitteluita (kun sovitusjonot olivat vähintään kassoille saakka..) nyt kuitenkin hetken mallailtuani paitaa kotona en oikein ota selkoa tykkäänkö tästä vai en..?
Paita on tuollainen erittäin kermaisenvärinen, joka ei ihan lempiväreihin lukeudu, muutenkin malli olikin aika erilainen mitä kuvittelin: takana liehuu joku ihme liehukkeet irrallaan? Tulee pikkaisen joku peikkotytön puku mieleen.. (Kävisikin muuten hyvin vapun kunniaksi:D) Mitäs te olette mieltä iskeekö vai ei?

Muuten tuosta viime talvena hankkimastani kaulakorusta on tullut niiiiin lemppari, että se päätyy nykyään joka asuun, koittakaa kestää siis, sitä tullaan näkemään jatkossakin oikein urakalla! Ainukainen luottokoruni, ennenkuin odottelen yhden toisen korun päätyvän kauppoihin, niin sitä tullaan myöhemmin näkemään asuissani hyvänä kakkosena.
En ole koskaan ollut minkäänlainen hiuspanta ihminen, mutta näköjään kaikki voi muuttua.. Viime viikolla hankin tämän suloinen rusettipannan pienestä putiikista ja sen jälkeen olenkin pitänyt sitä milloin missäkin ja värinsä puolesta natsaa kaikenväristen vaatteiden kanssa! Kuvassa näkyy pikkaisen vääristyneen värinen panta, mutta sopi hyvin tuon kermanvaalean paidan kanssa.
Jes, ketkä muutkin on alottaneet jo baltsukauden? Täällä tullaan hiukkasen myöhässä, mutta tullaan kuitenkin ;) Aivan mahtavaa, kun talvisaappaat saa "lopullisesti" paketoida pahvilaatikoihin ja viedä parempaan säilöön! Kauan niillä jaksoinkin lampsia, kun muut ovat ilmeisesti jo alku kuusta käyttäneet baltsuja? Kuvassa parin vuoden takaiset vaaleanbeiget H&M korkkiruuvi kiilat ja Vuikkarin Speedy.

Tacataa! Tällä onkin hyvä aloittaa vapun vietto ;) Oikein mukavaa ja aurinkoista vappua to you all! 
Take care pidetään huolta kaveristakin, eiks je?

8 kommenttia:

  1. Äää toi rusketus näyttää niiin hyvältä ;) toi paita on muuten mun makuun, mut vähän liian pitkä helmasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kestäisikin tuollaisena! :( No samaa mieltä olen, taitaa tosiaan mennä palautuksena takaisin.. :)

      Poista
  2. Minusta väri on ainakin tosi kaunis ja näyttää hyvältä rusketuksesi kanssa! Mutta jos vähänkään epäilet, niin käy palauttamassa, ettei tule hutiostoksia :) Kuvassa hieman vilahtava tukkasi on muuten tosi nätinnäköinen!

    Rentouttavaa vappupäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet! Jos hitusenkaa epäilee sen käyttökertoja yleensä siinä niin käykin, että vuoden päästä sen löytää vaatekaapin pohjalta lappuineen päivineen ja ei muuta kuin kirpparikassiin vaan.. Ja voi kiitos<3 Väri tosin on haalistunut jo kokonaan.. :/

      Poista
  3. Saako kysyä, mistä pikkuliikkeestä ostit rusetin? Niin söpö on, että voisin itsellenikin kuvitella. :)

    Krista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Krista! Rusettipanta on Kluuvin kauppakeskuksen pikkuruisesta putiikista. En muista yhtään minkä niminen liike oli, mutta sisällä olevaa mäkkiä vastapäätä! :)

      Poista
  4. Tuo paita voisi näyttää kivalta korkeavyötäröisen hameen kanssa? Minusta paita on kiva ja rento, mutta jos tuntuu yhtään epävarmalta, niin kannattaa palauttaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voisi muuten toimiakkin! Hieman kyllä epäilyttää, että taitaa mennä palautuksen kautta takaisin kaupanhyllylle :/

      Poista

Suositut tekstit