sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Nudeista kiiltonahkaa

Näin aluksi ihanaa pääsiäistä kaikille! Olettekos herkutelleet jo mahanne kipeäksi kaikista herkuista? :) Pientä blogitaukoa olen pitänyt, kun ei ole ollut yksinkertaisesti oikein mitään inspistä, toivottavasti se sieltä jostain kolosta ilmaantuisi ja saataisiin taas hieman kattavempia postauksia kehiin.

Viikko sitten tuli piipahduttua kaupoilla ja huomasin hennesillä tosi nätin suuren kiiltonahka clucthin ja täydellisenä nudesävyisenä, jota olenkin pienen ikuisuuden kaivannut. Viime vuoden Zara korkkareiden kanssa tämä passasi värinsä kanssa ehkä liiankin hyvin. Nyt on nudeclutch kokoelmaan mentävä aukko edes hetkeksi täytetty.
Kiinnitin heti huomioni tuohon rose goldin väriseen yksityiskohtaan, josta pidän sen verran kovasti, että mielessä on käynyt hankkia jotain sen väristä korulippaaseen. Pitkin poikin olen kaupassakin huomannut sitä löytyvän, joten ihan kaukaa ei tarvitse lähteä etsimään. Onkos ruudun toisella puolella muita, jotka ovat myös hurahtaneet tuohon ruusuisenkultaiseen sävyyn?

Clutchia oli saatavana myös hopeisen kimaltelevana, joka oli ehkä hitusen liian säihkyvä omaan makuuni. Hennesin nettikaupasta en tätä löytänyt, joten suoraa linkkiä en voinut teille laittaa.. Hintaa tällä oli 19,95, joten suhteellisen hyvä hankinta värinsä ja koonsa nähden ;)

Tämä päivää taitaa näiden tylsien pyhien takia mennä ihan hyvin sarjojen ja unen voimalla. En vain osaa olla ja nauttia kerrankin "työvapaista" päivistä.. sitten taas työputkiviikolla valitetaan kun koskaan ei ole vapaata, näinkö se menee? Noh, nauttikaa te ketkä osaatte, kohta taas rutiinit koittaa.. Leppoisaa sunnuntaita! :)

Edit: Clucthia on nyt saatavana netistä, suora linkki clutchiin tästä!

15 kommenttia:

  1. Ihastelin täällä Hennesillä tuota samaista clutchia, ehkä pakko käydä nappaamassa mukaan joku päivä :)
    Sama homma, vois mennä jo töihin, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaakin käydä nopeasti kipaisemassa etteivät pääse loppumaan ;) älä muuta sano! taitaa olla jotain vikaa kun vapaapäivinä toivoo olevansa jo töissä? :D hah

      Poista
    2. Oliko clutchista muita värejä? =)

      Poista
    3. Clutchista oli muistaakseni saatava tummemman harmaa, joka oli kauttaaltaan glitterin peitossa ja edessä oli hopeinen "metalli" kuin tässä minun versiossa tuo rosegoldin värinen :)

      Poista
  2. Itse olen kanssa alkanut lämmetä rosekullalle, ja näyttävä rosekultainen rannekello voisi toimia kesällä ruskettuneen ihon kanssa hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä se näyttäisi suhteellisen hyvälle! Itsekkin olen pikkuisen vilkuillut marc jacobsin rosegold kellojen valikoimia :)

      Poista
  3. Ihanat kengät!

    Olen uusi bloggaaja ja etsin kävijöitä blogiini. Käythän katsomassa uuden blogini osoitteesta:
    http://avecvaish.blogspot.com/

    Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiiitos :) Käyn kurkkaamassa blogiasi! Mukavaa päivänjatkoa :)

      Poista
  4. Aivan ihana laukku, ja mitkä korot <3
    Upeita löytöjä oli noissa aiemmissakin postauksissa, vau :>

    Satu
    Indie by Heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Satu!<3 Zarasta ei vaan voi olla löytämättä kaikkea ihanaa.. :)

      Poista
  5. Täydellinen clutch! Toivottavasti tulisi nettimyymälän valikoimaankin pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että varmasti ilmaantuu vaikkakin hieman jäljessä! :)

      Poista

Suositut tekstit