maanantai 2. huhtikuuta 2012

Window shopping - Bad idea

Kuka sanoi, että ikkunashoppailu on kivaa ja ilmaista? Ei ainakaan mun tapauksissa, varsinkin jos ehdit ihastua niihin ikkunamatskuihin ja lopuksi heräät todellisuuteen kassalta kun kävelet ulos suuren paperikassin kanssa. Näin käy - lähes aina. Oli oikeasti todella huono idea edes lähteä kävelemään Zaran suuntaan, kun on etukäteen odotettavissa näin käyvän. Kauppa pullollaan kaikkea ihanaa, vaaleaa ja niin keväistä, etten voinut vastustaa sitä kiusausta. Tälläinen shoppailusaldo sitten tänään suoraan työpäivän päätteeksi:
Näitä beigejä kiiltonahkakorkkareita olen ihastellut ennenkin, mutten niin kovasti kuin nyt. Satuin törmäämään näihin eräässä blogissa ja näiden kantaja osasi tuoda niin hyvin kenkien parhaat puolet esiin, että päätin itsekkin kokeilla näitä ja yllätyin varsin positiivisesti. Olen ennenkin valitellut Zaran kenkien todella surkeaa lestiä, mutta jostain kumman syystä nämä olivat todella hyvät jalassa, lieneekö paksun platoon ansiota?
Joku hassu vaihde on jäänyt päälle ja melkein toista kuukautta on tehnyt mieli ostaa värikkäät housut. Kyllä, minulle värikkäät housut! Pelkäsin kuitenkin sen olevan joku ohimenevä vaihe ja sitten niitä saisi myydä lappuineen päivineen kirpparilla pilkkahintaan, joten ajattelin alotella turvallisilla vesillä ja hankkia nämä ihanat "vanharoosaiset" (vai mikä tuo väri on?) pökät ja ehkä sitä myöten saada vähän itsevarmuutta pitämään yllä värikkäämpiä versioita.
Stylesnobien puolestapuhujana huomasin Stokkan pikkuruisessa kuvastossa kenkien olevan alennuksessa 79,90e ja vieläpä juuri tässä vaalean nudeisessa sävyssä, josta olen aikaisemmin täällä blogin puolella höpötellytkin! Saatavana oli myös mustia, sekä vaaleanpunaisia. Tämän parempia työkenkiä ei löydykkään, kun jaksaa reippaasti yli seitsemän tuntia köpötellä ilman rakkuloita. Suosittelen, ellette ole jo kotiuttaneet! Vinkkinä, että tarjous oli myös stokkan netissä, joten ripeästi sieltä hakemaan omat parit.

Viikonloppuiset tuparit sujuivat oikein onnistuneesti ja tänään koitti aina niin vaikea arkeen paluu aamuvuoron kera (jes!).. Kai se tästä pikkuhiljalleen rupeaa sujumaan. Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei ole luvassa, kun salia ja sellaista peruskauraa. Oikein mukavaa maanantaita kaikille, koitetaan jaksaa! :)

13 kommenttia:

  1. Hah äläs Hanneleh muuta sano! Lieneekö tämä nude jo aikamoinen pakkomielle? Mistä se johtuu, että kaiken värikkään kierrän kaukaa jo automaattisesti? Yleensä kesään päin mentäessä pitäisi innostua väreistä, mulle käy aina vaan päinvastoin :D Olen jopa yrittänyt pakkottaa itseni pitämään väreistä, mutta ei niin ei.. Jotenkin tämä on vaan se "mun juttu" :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania! Eikä ne vaaleat vaatteet ole tylsiä, vaan helposti yhdistettäviä ;) Tilasin myös nuo Stylesnobin ballerinat, tosin mustina kotiin testattavaksi. Toivottavasti ovat mukavat jalassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, jos snobeihin pettyy niin sitten ei vaan voi yksinkertaisesti löytyä mukavempia baltsuja! :) No näin on, tosin jossei vaatekaapista löydy yhtään mitään muuta kuin nudea? ;)

      Poista
  3. Hih, mähän sanoin että Stockalla on niitä nudeja ja mustia Snobeja. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän siellä olikin ja vielä tarjouksen kera! :)

      Poista
  4. Kivoja juttuja olet ostellu ja ihana blogi sulla! Taalla ilmouttautuu uusi lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa tervetuloa oikein paljon blogini puolelle! :) Zarasta ei voi olla löytämättä mitään ihanaa!

      Poista
  5. Ihanat nuo Zaran nudet korkkarit, mulla on nuo samat<3 ja sit tuo YSL:n clutch, itse omistan sen violetin värisenä<3


    http://manifest2materialism.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihan huiput ja niin hyvät jalassa! Tuo violetti clutchisi on kyllä kahdehdittava.. :(<3

      Poista
  6. Itsekin kotiutin samaiset Stylesnobin ballerinat Stockan kantisalennuksella. Sen verran paljon olen lukenut kyseisten kenkien mukavuudesta, että pakkohan sellaiset oli itsellenikin hankkia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon olet juuri kotiuttanut maailman mukavimmat baltsut haha.. :) Ei vaan, tämän parempia ei voi löytyä!

      Poista
  7. Tosi ihana blogi sulla :)Satuin myös huomaamaan sun aivan ihanat kynnet!
    Mä bongasin nuo Stylesnobin ballerinat Itiksen Stockalta ja olisin halunnut juuri nuo samat, mutta ei ollut enää 36 kokoa tarjolla, höh :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Anne<3 Kynnet menevätkin jo melkein kuin koruista, eikä kyllä voisi kuvitellakkaan enään olevani ilman niitä! Voi harmistus.. :( Oletkos kattonut stokkan nettisivuilta, olisiko siellä mahdollisesti ollut vielä kokoja?

      Poista

Suositut tekstit