maanantai 27. helmikuuta 2012

Löytö ystäväni kaapista

Aurinkoista aurinkoista ah aina niin ihanaa maanantaita! Eilen piipahdin yökyläilemässä ystäväni luona ja väistämättä päädyin penkomaan hänen vaatehuonettaan ;) Ainut mikä minua sinne veti on meidän hyvin samanlainen vaatemaku. Puolestaan minun luona ystäväni katsastaa heti ovesta sisään tultuaan uudet ostokseni vaatelipastosta, tälläisiä me vain olemme.. :D

Kuitenkin hänen aarreaitastaan löytyi itseäni mielyttävä kappale, joka hänelle oli turha, joten mikäs sen parempaan toisen roina voi olla toisen aarre! Hän omistaa itse samaisen paidan myös vaaleammassa sävyssä ja päätti pitää sen itsellään, joten tälläinen lähti minun mukaani:
Paita on alunperin Vero Modasta, enkä ole ennen ainakaan näitä nähnyt. Näitä ei taida enään sieltä löytyäkkään, sen verran vanha kappale on kyseessä. Tänään asustuksessa oli pieni inspiraation puute, joten näin tylsästi mentiin ilman koruja. Valokeilassa kuitenkin on tämä ihana paita, joten älkäähän muusta välittäkö!

Viime viikolla hihkaisin, että löysin huuto.netin kautta ihastuttavan Zaran villakangastakin. Takin kävin hakemassa ja huh sitä ilon määrää. Takki oli uudenveroisessa kunnossa ja juuri sellainen kuin oletin sen olevankin. Tätä tullaan näkemään ja paljon! Ja hinnan nähdessäni naurahdin ääneen, 5euroa uudenveroisesta yli 40euron takista, aikamoinen löytö kyseessä.
Tykkään kovasti takin A-maisesta linjasta, sekä lyhkäsistä pussitetuista hihoista. Takki on luonnossa enemmänkin tummanruskea, kuin harmaa. Tätä on myös ennen näkynyt Linnun blogissa vaaleanharmaana, jota värinsä puolesta itse metsästin, mutta käy tämä tummempikin! Tästäkin voi huomata miten joku toiselle turha juttu, voi saada toisen suunniltaan ilosta :)

6 kommenttia:

  1. Hih, itseltä löytyy juurikin se vaaleanharmaa yksilö kaapista! Tämäkin on tosi kauniin värinen, kaupassa en koskaan tätä väriä ole huomannutkaan! :) Huippulöydön olet kyllä tehnyt! Ja takin malli on todella ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Nyt täältä löytyy kyllä yksi kadehtiva ihminen.. :( vaaleanharmaa oli ihan ykköslempparini! En muista koskaan edes nähneeni näitä liikkeissä, tuntuu, että kaikki parhaat palat menevät aina ohi suun.. Onneksi apuna tähän olen huutiksesta löytänyt lähes kaikki menetetyt juttuset :) ja malli on takissa mitä ihanin!

      Poista
  2. Hei S! En muista nyt mitä ihmeen kautta tänne löysin, mutta täällä nyt kuitenkin tyyliäsi seurailemassa, aivan ihana nude-garderobi sinulla :) Selasin jopa ihan vanhoihin postauksiisi asti, ja huomasin teillä valkoisen sängynpäädyn ja olisin udellut, mistäköhän se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Char! Kiva, että olet löytänyt tänne :) Voi kiiitos kauniista sanoistasi, nudehulluna on kieltämättä tullut haalittua jopa liiakseenkin nudea vaatekaappiin.. Sänky on hankittu alunperin n.2vuotta sitten Ikeasta, malliltaan VANVIK, elikkä sängyssä ei ole irrallista päätyä :)

      Poista
  3. Olisi kiva nähdä kuvia ulkovaatteistasi ja miten yhdistelet niitä? :)
    Missä olet muuten töissä, vai onko liian henkilökohtainen kysymys?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva toive, en olekkaan aikaisemmin tajunnut niitä esitellä :) Pitää pistää korvan taakse! Olen töissä vaatealalla :)

      Poista

Suositut tekstit