keskiviikko 15. helmikuuta 2012

More nude from Nelly

Jee flunssa on lähestulkoon selätetty! On täällä juotukkin ainakin viisi litraa kuumaa teetä ja kahvia, sekä käytetty nenäsumuttimet lähestulkoon loppuun. Vielä muutaman päivän ajattelin olla rauhassa ja parannella itseäni loppuun, jonka jälkeen saliputki saa jatkua varovaisin askelin..

Aikaisemmin täällä myynnissä nähty Multicolore Speedy meni huutonetissa kuin kuumille kiville ja vihdoin se löysi arvoisensa kodin! Minäpäs en kuitenkaan jäänyt nuolemaan näppejä vaan hankin heti uuden tulokkaan, jonka kenties esittelen teille huomenissa ;) eniveis syöksyin taas Nellyn maailmaan ja löysin sieltä muutaman kivan jutun!
1. Saint Tropezin harmaanrusehtava sifonkinen mekko. Love it! Lisäämällä vyön kaveriksi, tästä saa hyvin karsittua tuota laatikkomaisuutta. Vielä en ehtinyt näitä tilaamaan, mutta korvan takana kummittelevat ;) 59,95e
2. B.Youngin hiekanvärinen silkkipaituli. 39,95e

Huomenna olisi tiedossa hieman keskustassa pyörimistä. Toivottavasti jotain kivaa tarttuu mukaan! Jos vaikka sen Zaran lahjakortin saisi tuhottua.. Kivaa keskiviikkoa ihanille :)

8 kommenttia:

 1. katoin tota samaa mekkoo nellyllä :) olis niin ihana mut mietin just tota mallia et miten tulis käytettyä. ps. kerro kerro kerro mikä laukku! vai huivi?
  Mun tarvis kans käydä TAAS shoppailemassa kaikkee kivaa.
  Lähetään ens viikolla lämpöseen joten evidencet pääsee hyvään käyttöön.
  Ne on niin namut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on ihana, mut mietin onko noi rinnuksen leikkaukset ihan mua varten.. :/ Siksi taisi jäädä tilaamatta! Laukku kyseessä ja se selviää huomenna, toivottavasti asuun yhdistettynä ;) Niin ovat!!

   Poista
  2. noniin sitä odotellessa! joo tykkäisin kans ehkä enemmän jos olis avaali toi kaula-aukko.
   olisko neverful kun rupee miettiin! mä haluisin ton monogram neverfulin kaveriks jonkun toisen kans mut pari vaihtoehtoo on mutta kun osais päättää tuntuu että aina tarvii jonkun uuden mallin

   Poista
  3. Nyt en anna kyllä minkäänlaista vihjettä ;) tuntuu, että haluaminen ei lopu mihinkään :D Edelliset kun saa juuri ostettua, niin johan on haavelistalla jo jokin toine juttu!

   Poista
 2. Enpä malta odottaa että esittelet uutukaisesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh itse olen myös niin malttamaton, jos on kyse muiden ihmisten vastaavanlaisista jutuista :)

   Poista

Suositut tekstit