maanantai 20. helmikuuta 2012

Fur hat

Olen koko talven himoinnut kaappiini turkishattua. Jälleen kerran naapurimaasta inspiroituneena hatun yhdistäisin mahdollisimman neutraaleihin väreihin. Mielessäni on monesti pyörinyt, että haluaisin hatun kitinvärisen villatakin kaveriksi ja kun tämän kuvan googlesta bongasin, suorastaan kaipaan sitä jo kaappiini. Olen huomannut 2nd handin myyvän paljon hattuja, joten ehkä aloitan metsästämisen sieltä!
Viikonloppuna törmäsin jo eräänlaiseen, mutta se ei istunut ei sitten millään päähäni, joten jätin sen suosiolla hyllylle. Myös Ajatar myy hattuja, mutta ajattelin ekaksi koluta vintage kojut ja sitten päätyä Ajataren valikoimiin. Hakusessa olisi kokomusta, katsotaan tuottaako tämänviikkoinen etsintä tulosta, palaan asiaan toivottavasti hatun kera!

2 kommenttia:

 1. Seppälässä taitaa olla jonkilaisia turkishattuja alessa tällä hetkellä. :)
  Kävin tänään hakemassa Speedyni, olin ihan menossa hakemaan 35, mutta paikan päällä se tuntui turhan suurelta. Lähdin sitten 25 kanssa kun 30 jo löytyykin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti vinkistä! Pitääkin mennä kurkkaamaan :) ja kirpparit myös! Onnea uuden laukun omistajalle, vuikkari missä tahansa koossa on perfect! ;)

   Poista

Suositut tekstit