maanantai 13. helmikuuta 2012

Isabel Adrianin khaki asu

Kipeenä olemisen hyvinä puolina on kun saa koko päivän luvallisesti istua kotona veluuripuku päällä, kahvikupponen kädessä ja ihastella mitä ihanempia asuja julkkisten yltä. Tällä kertaa mieleeni palautui Isabel Adrianin asu viime keskiviikkosesta Ruotsin Miljonääri Äidit-jaksosta.
Älkää naurako mun epäonnistuneelle yritykselle napsia kuvia sarjan pyöriessä, jotta saisin teille näytettyä tätä asua :D Olen pitkään ollut ihastunut khakinvihreän ja kullan yhdistelmään, eikä sitä ainakaan pahenna Neverfull Damier Azurina, sekä vaalean kiilakorot!

Viime viikolla ihastelin Kim Kardashianin yltä armyvihreitä housuja tässä postauksessa, jotka löytyvätkin sopivasti kaapista jo. Nyt puolestaan have to get-kevät listaan lisätään armyvihreät shortsit, joita pitää ruveta pitämään silmällä kaupoilla pyöriessä :)

6 kommenttia:

 1. Itsekin näin kyseisen jakson ja innostuin inspiraatiosta Neverfull Azurin käyttöön ;) En malta odottaa, että laukku pääsee arvoiseensa käyttöön taas kesää kohden! Talvella kun tulee turvauduttua tummempiin laukkuihin :) Paljon paranemisia sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole oikeastaan ikinä tykännyt Damier Azurista missään muodossa, mutta nähtyäni tämän asun olin täysin myyty!! Tässä se taas nähdään, että oikein yhdistettynä, melkein minkä vaa saa näyttämään hyvältä jopa jätesäkin ;) (no ei vainaskaan..) Voi kiitos kovasti, kyllä täällä pian selviydytään buranan ja kuuman kahvin voimin! :)

   Poista
 2. Oi ihana asu! :) Nyt kyllä mäkin hiukan innostuin noista khaki-shortseista, vaikkei ole mikään lempiväri ollutkaan. Ja paranemisia sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutkuttaisi niin päästä testaamaan! Ajankohtaan vaan on niin paljon aikaa vielä :( Kiiiitos kovasti, yritetään!<3

   Poista
 3. Hei kaunotar, blogistani löytyy sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tarunen, täytyy käydä kurkkamassa! ;)

   Poista

Suositut tekstit