torstai 23. helmikuuta 2012

New chance

Muistatteko postauksen, jossa haikailin vastaavanlaisen Zara jakun perään? Jos ei muistu, postauksen voi lukea täältä. Eilen päädyin Zaran nettisivuille selailemaan uutuuksia ja tämä pomppasi tärykalvoille, melkein samanlainen kuin aikaisemmin haikailemani jakku, vaalealla värillä ja samalla mallilla! 
Viime kerralla nämä loppuivat silmän räpäyksessä, mutta nyt oli saapunut melkein identtinen jakku ja voittekin arvata, että suuntaan heti huomenna metsästämään tätä ihanaista. Kuva ei saa vielä itseäni kauhean vakuuttuneeksi, mutta todella toivon, että tämä olisi juuri sellainen kun ajattelenkin sen olevan.

Sivuille oli tullut monta muutakin katsastamisen arvoista juttua joita pitää käydä paikanpäällä hypistelemässä. Toivottavasti jotain kivaa tarttuu mukaan, siitä lisää huomenna!

6 kommenttia:

 1. Pitikin tulla sanomaan jakusta sinulle! Näin sen eilen, ja tulit heti mieleeni. Jakku ei ole ehkä ihan niin kiva kuin se aikaisempi, mutta ihan varteenotettava malli kuitenkin. Käy ihmeessä tsekkaamassa livenä tykkäätkö.
  Zara oli niin pullollaan kaikkea ihanaa, että olisin voinut kiikuttaa puoli kauppaa kassalle. Huokaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ystäväni kävi eilen Zarassa ja sanoi, että meni ihan hulluksi kaikesta uudesta ja ihanasta mitä sinne oli saapunut.. Uskallankohan mennä ollenkaan sinne! Jakku on pakko käydä katsastamassa, eipä jää ainakaan mieleen pyörimään.. :) Saas nähdä tarttuuko tänään muutakin, jaiks..

   Poista
  2. Pakko tulla vielä lisäämään, katsoin tänään jakkua uudestaan ja on se tosi kiva! (eilen näin sen vain ohimennen, enkä silloin katsonut tarkemmin) Materiaali on itse asiassa laadukkaamman oloinen kuin omassani, hieman sellainen kiiltävä. Se mun versio on arkisempi, ja kangas oli jo ostetttaessa vähän nukkainen :(
   Tottakai uskallat mennä Zaraan, mistä voisi tulla iloisemmaksi kuin hyvistä uusista vaatelöydöistä ;) Toivottavasti saat isot paperikassit mukaasi :D

   Poista
  3. Pahoin pelkään, että näin tulee käymään ja lompakko tyhjenee kiitettävästi :D Vitsit aiheutat sellaista intoilua nyt tänne, että pitäisi laittaa jo kamat päälle ja menoksi kohti zaraa! Kuvien perusteella kuitenkin tykkään siitä sun toisesta, tässä kun tuo tumma reuna on ainoastaan edessä.. Katsotaan miten käy tälle likalle! ;)

   Poista
 2. Olisi kiva nähdä sisustusaiheisia merkintöjä?:)
  tykkään blogistasi todella paljon, ihania kuvia ja nättejä vaatteita sekä asusteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama onkin pyydellyt niitä, pistän korvan taakse ja aivan varmasti toteutan toiveenne jossakin vaiheessa! :)
   Ihana, että olet löytänyt tänne ja tervetuloa seurailemaan :) Uusia lukijoita on aina kiva saada!

   Poista

Suositut tekstit