maanantai 27. helmikuuta 2012

Oscar-gaalan helmet

Eilen katseltiin ystäväni kanssa hieman sivusilmällä Oscar-gaalaa ja upeaksi laittautuneita naisia :) Kaikkein eniten (yllätys..) omaa silmääni mielyttivät vaaleansävyiset mekot, sekä kaunis ruskettunut hipiä. Muutama mekko oli selvästi yli muiden, jotenka tässä omat suosikkini:
Kuinka häikäisevä voi mekot olla? Yksinkertainen voi olla kaunis, eikä aina tarvita ylimääräisiä härpäkkeitä. Asusteet oli jätetty minimiin mekkojen ollessa niin näyttäviä jo itsessään. Ei voi muuta kuin puuhkaista näistä häikäisevistä mekoista ja upeista kantajistaan :) Ketkä muut jaksoivat eilen seurata Oscareita ja löytyikö omia suosikkeja?

13 kommenttia:

 1. En jaksanut seurata, mutta omat suosikkini kävin kuitenkin valkkaamassa :) Itsekin tykkäsin sekä noista vaaleista, että sitten muutamasta ihan tummasta puvusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin kattelin ainoastaan sivusilmällä :) oli kyllä näyttäviä kaikki!

   Poista
 2. meil onki kesäkuus omat oscar gaalat;)forever uniqueee.. mun piti murukka sulle äsken soittaa mut arvaa mistäs soitan ku puhelin rikki..:Doisin sanonu et tule meille yökyläilemään<3 http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dhcm55lU9knw%26feature%3Drelated&h=2AQGVIeQDAQGnher-pkW477JdPW9rVSqRelb8mlGHpFB5Og mm-mmmm;)laaavU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rakas asiaa sulle!!!! mun puhelin on iha tuusan nuuskana kauhee hässäkkä tääl kaikki on ihan hädissään huoh.. :D täst tulee niii mielee sinä!!!<3 miu meil on hienoimmat mekot silloin ;)

   Poista
 3. En jaksanut seurata, mutta netin selasin tarkasti! Ihania pukuja ja laukkuja! Emma Stone oli yksi mun monista lemppareista... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en ihan silmä kovana seuraillut ja eksyin minäkin netin valikoimiin puvuista :) Oli kyllä häikäisevän upeita!

   Poista
 4. kirjota s.postiiiin!! nopsaa mul on kans asiaa nii paljon et HUH!:D-S<3

  VastaaPoista
 5. See u then! :) Olihan toi aika arvattavissa :D

  VastaaPoista
 6. Minä en ehtinyt katsoa, mutta aiva upeita nuo puvut!! Heii, muuten sun blogin oikea palkki mahtuu vihdoin koneen ruutuun kokonaisuudessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee onneksi silloin hihkaisit minulle, että se on peitossa! Johtui siitä kun blogin leveys oli aivan liian leveä :) Omalla macilla näytti ihan normaalilta, mutta tämä näyttö onkin suurempi kuin monissa muissa koneissa.. Puvut olivat superupeita ja kantajat myös!

   Poista

Suositut tekstit