torstai 2. helmikuuta 2012

Oh My Kim!

Nyt kun monissa monissa blogeissa olen huomannut hehkutettavan Kimin ihanaa arkityyliä, liityn tähän iloiseen kastiin, nimittäin katseeni kiinnittyi tähän asuun kuin nakutettu. Viime kesänä innostuin tästä armyvihreästä ja kyllä se vaan yhä edelleen toimii. Armyvihreää ja beigeä, nams!
En voinut olla huomaamatta tuota Vuikkarin lentolaukkua, jota olen himoinnut harvasenpäivä. Itse olen ehkä enemmänkin sen perus monogrammin perässä, kuin damierin. En näe kuitenkaan tarpeelliseksi mennä sitä kotiuttamaan, kun en sentään joka kuukausi matkustele ja täten laukku jäisi liian vähäiselle käytölle kaappiin jemmaan.. Onneksi voin vähän fuskata ja käyttää Damier neverfullia tuon lentolaukun tilalla ;)

Beigeä ja armyvihreää aijon testata heti kuin säät sallivat! Tai miksei nytkin, kun tarvittavat osat kaapista löytyy, tosin juuri tuollaista lämpimänbeigeä bleiseriä en taida omistaa, ainoastaan kitin sävyssä. Ihan hullua mikä kesäinspis voi olla jo helmikuussa, nyt tänne vain kuivat tiet ja kunnon auringonpaiste kiitos!

8 kommenttia:

 1. Mua kanssa vähän ärsyttää jopa tuo kun viimeaikoina Kimin tyyliä on hehkutettu joka toisessa blogissa ja itse olen seurannut Kimin tyyliä ja elämää jo useamman vuoden täysin ihastuneena...

  Mutta tuo on kyllä tosi toimiva yhdistelmä, itsekkin ihastuin viime vuonna army-vihreään. :-) Ja tuo lentolaukku on kyllä täydellinen, Kimiltä taitaa löytyä se monogramminakin. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Itsekkin olen seuraillut Kimin tyyliä jo iät ja ajat :) Kukapa nyt ei tuollaisen tyyliniekan tyyliä hehkuttaisikaan! Lentolaukku kyllä kelpaisi tännekkin ilomielin ;)

   Poista
 2. Tosi kiva asu Kimiltä taas kerran :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain :) Tämä nainen ei sitten epäonnistu!

   Poista
 3. Hei S, eksyin tänne blogiisi ensimmäistä kertaa tänään ja aivan ihania postauksia ja ihana tyyli sinulla. Haluaisin kysyä mitä mieltä olet nyt ollut käytännössä tuosta LV Eugenie -lompakosta ? Itselläni on ollut uusi lompakko haussa jo melkein vuoden. Miltei tilasin jo MiuMiun kiiltävän karkkipinkin, mutta tällä viikolla luin Mrs.V:n blogista huonoja kokemuksia MiuMiun laadusta sekä muutaman laukkumallin, että myös lompakoiden osalta :(. Päätin haudata MiuMiu-suunnitelmani ja palasin takaisin LV:n pariin miettimään. Olen pohtinut LV:n Sarahin ja tämän Eugenien välillä....Sarahiin varmasti mahtuisi enemmän, mutta toisaalta tämä Eugenie on niin paljon kauniimpi. Saanko udella, mikä sinulla oli toinen vaihtoehto lopakkomalleissa....ymmärstin, että puntaroit kahden välillä ennen ostopäätöstä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jaana!

   Puntaroin jopa kolmen eri lompakon väliltä tässä viime kesäisessä postauksessa: http://asecrettroveofluxury.blogspot.com/2011/09/uuden-lompakon-metsastys.html , josta kuitenkin karsin tuon viimesimmän ja mietiskelin Eugenien ja tuon Sistina Walletin väliltä. Tälläisenä LV hulluna hautasin heti alkuunsa jo muiden merkkien tarjonnat, eli merkki oli itselleni jo heti kättelyssä valmiina :) Loppulliseen päätökseen vaikutti kuitenkin tuo kuosi, joka Damierina on itselleni vielä hieman vieras. Sistina puolestaan on suurempi kuin Eugenie, mutta yllätyin todella käytössä miten monipuolinen tuo Eugenie lompakko on! Niin paljon pikkutaskuja ja korteille loputtomasti paikkoja, että en ole päivääkään sen ostamista katunut! Suosittelen siis erittäin lämpimästi vuikkarin tarjontaa, todella monipuolisia ja laadukkaita lompakoita :)

   Poista
  2. Kiitos paljon S. Itse omistan myös LV:n laukkuja (Speedy ja Eva) ja muutaman pienemmän jutun lisäksi (avainpussukka...). Erityisesti olen minäkin mieltynyt tuohon monogram-kuosiin ja yleisesti LV:n huippulaatuun! Jotenkin tuntui, että olisi kuitenkin tehnyt mieli kokeilla myös jotain muuta merkkiä nyt. Aika hauskaa, että sinäkin olit miettinyt myös MiuMiuta :) (luin tuon linkittämäsi postauksen).

   Täytynee laittaa Eugenie tilaukseen....sehän olisi oiva ystävänpäivälahja itseltä itselle ;-)

   Poista
  3. Kiva, että oli apua :) Tykkän hirmuisesti Miu Miusta myös, mutta jotenkin kun on kiintynyt johonkin merkkiin niin se on ja pysyy, vaikea vaihtaa lennossa muuhun merkkiin! Täälläkin kaavailtiin myös pientä uudistusta Vuitton kokoelmaan ystäväpäivän kunniaksi! ;) Mikäs sen parempi tapa hemmotella itseään, kun ostaa itselleen jotain sellaista mistä tykkää hirmuisesti!

   Kivaa alkuviikkoa sinulle Jaana :)

   Poista

Suositut tekstit