sunnuntai 12. helmikuuta 2012

My luck!

Niin mun tuuria.. Eiliset odotetut juhlat eivät sitten onnistuneetkaan miltään kantilta, koska kukas tuli juuri samaisena aamuna todella kipeäksi.. Kävin kuitenkin siellä poikkeamassa ja ai, että mitä herkkuja oli leivottu pöytä täyteen! Kyllä ystäväni osaa :) Juustokakkuja ja porkkanakakku muffineita, nams! Tämä päivä selvitään veluuripuvun ja näiden voimilla:
Toivottavasti teillä on ollut parempi viikonloppu :( Nyt meni treeniputkikin mönkään sairastelun vuoksi.. Hmh. Kivaa sunnuntaina, postailen ensi kerralla toivottavasti paremmissa merkeissä!

10 kommenttia:

 1. Koitahan parantua. tuntuu kaiken maailman tauteja olevan nyt liikkeellä. Onneksi ei ole itse tarvinut vielä tälle talvella sairastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään! :/ Olen huomannut saman, yleensä en ihan helpolla sairastu, mutta joskus käy näin päin.. :(

   Poista
 2. Voi ei :/ Tiia on oikeessa, nyt tosiaan tuntuu olevan jos jonkinlaista tautia liikkeellä! Pikaista paranemista, kaunokainen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu, iski niin huonoon saumaan vaan :( Voi kiitos ihanainen, yritetään kaikin voimin!

   Poista
 3. voi mun rakas,parane pian!<3 soitan sulle vähän myöhemmin ollaan matkalla lohjalle just lähetään pariks päiväks vähän rauhottumaan:D i got a hangover, wo-oo-oo..oota vaan ku kuulet meiän reissusta..:D loveU<3 -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinäpäs minun rakkaani!<3 voi ei, wanna hear that haha! :D soita ku kerkiiit<3 lav:)

   Poista
 4. Heipat! Millaiset uggit omistat? :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Omistan viime talvena Aleksi 13 ostamani korkeavartiset Classic Tallit värissä Chestnut :) Tämännäköiset http://www.showboots2011.com/ugg-classic-tall-chestnut-sale-1016.html

  VastaaPoista
 6. Millä alalla oot töissä?=) Oot mun tyyli-idoli! Niin kaunis:)

  hyvää kevättä

  -leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Leena! Voi ihana, kiitos kauniista sanoistasi! Piristit niin mun kipeetä maanantaita tuomalla hymyn korviin saakka :) Olen töissä vaatetus jutuissa! Mukavaa kevättä myös sinulle, liity lukijaksi jos mieli tekee :)

   Poista

Suositut tekstit