torstai 16. helmikuuta 2012

New Love

Eilen annoin hieman vihjettä, että olen tehnyt uuden hankinnan, kun sain Multicoloreni myytyä. Eräs lukijani kyllä arvasi sen heti siltä istumalta! Olen tainnut liikaa siitä täällä pölpöttää, kun se oli heti arvattavissa ;) Here it is!
Nyt sai täällä bloginkin puolella pyörinyt Damier kaverikseen tämän samaisen mallin Monogram kuosissa, kyseessä suurin GM koko! Todella tilava ja tykkään mallista.

Täällä on sumplittu nyt, että laittaisin vielä myyntiin Denim Baggy PM-laukun, joka näkyi My Vuitton's  postauksen viimeissä kuvassa. Tuntuu inhottavalta pitää tälläisiä aarteita dustbageissaan ja käyttää maximissaan kaksi kertaa vuodessa.. Olen ehkä enemmän suurempien laukkujen perään. On jo ilmaantunut yksi potentiaalinen ostajaehdokas, joka antaisi sille arvoisensa kodin :) Joten mietinnän alla on..

Tämän päivän keskusta reissusta ei tarttunut mukaan mitään sen kummallisempaa, muutaman meikin kävin MAC:ilta poimimassa!

18 kommenttia:

 1. Wow, onnea uudesta laukusta! Neverfull on kestosuosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neverfull on kyllä todella kätsä! Suuri ja tilava ja näyttää kivalle :) Taitaa Damier jäädä nyt hyllyn pohjalle pölyttymään.. ;)

   Poista
 2. Heii! Mikä tämän hinta Vuittonilla on nyt hinnankorotusten jälkeen? Ja onko siis MM vai GM :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oisko se ollut muistaakseni 580-585e, hinnat eivät nousseet ihan kauheasti. Näissä malleissa + speedyissä 5-10eurolla viimesimmistä hinnoista. Unohdinkin sen tuossa tekstissä mainita, eli kyseessä on suurempi GM koko! :)

   Poista
 3. Minulla on Sinulle jotain blogissani ♥ Ja ilmoittaudun samalla uutena lukijanasi. Ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi!<3 ja kävin kurkkaamassa haasteesi :)

   Poista
 4. Iso kiitos vastauksestasi hinta-asiaan! Huh, huojensi tuo hinnankorotusten odotettua matalampi vaikutus :) Olen nimittäin menossa huomenna hakemaan oman Monogram Neverfullini pois, tosin koossa MM! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos voin olla avuksi :) Hinnankorotuksissa ei yleensä ole ihan kauheita eroja entisiin hintoihin, mutta kokoajan ne vaan nousevat, joten kannattaa hakea omansa pois nopeasti ;)

   Poista
 5. Hei S! Ihana blogi ja tyyli sinulla, jään innolla odottelemaan uusia postauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa lina! Kiva, että olet löytänyt tänne! Toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 6. onko laukku ihan uusi kun kahvat näyttävät niin tummilta. tykkään blogistasi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku ei ole ihan uusi, sain hyvän diilin työkaveriltani, joka halusi luopua tästä pilkkahintaan! Sattui sopivasti kun olen jonkun aikaan tätä halunnutkin :) Mahtavaa, toivottavasti viihdyt blogini parissa! :)

   Poista
 7. Just tänään ihailin tyylikkäällä, vaaleahiuksisella nuorella naisella samaista laukkua! Vai satuitko se sinä olemaan, Sellossa iltapäivällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi heittää muutamalla päivällä, toissa päivänä tuli sellosa käväistyä :) Eli taisi olla vaan tyylikäs kanssasisko! :)

   Poista
 8. Hei! oletko tykännyt käyttää eva pochetteasi hihnan kanssa? Harkitsen sen laukun ostoa, mutta pitkä olkahihna tuntuu liian pitkälle.. Enkä muutenkaan oikein osaa käyttää olkahihnaa. Suosittelisitko laukkua kuitenkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En ole kuin kerran pitänyt Evaa hihnan kanssa. Minustakin se on jotenkin ylipitkä tähän laukkuun.. Paikanpäällä en tajunnut laukkua testata hihnan kanssa ja olihan se aikamoinen pettymys kotona tarkemmin sovitettuani :/ Tykkään kuitenkin ihan hirmuisesti laukusta ja suosittelen esim. juhliin tai pikku tapaamisiin. Kauheasti ei laukun sisään mahdu kuin oleelliset tavarat mm. puhelin,rahat,muutamat meikit, mutta minä nyt muutenkin kannan aina koko omaisuutta mukana :)

   Poista

Suositut tekstit