torstai 23. helmikuuta 2012

H&M paketti

Pidemmän aikaan olen kaivannut bleiseri-kokoelmaan täydennystä. Hyvin istuvien bleisereiden toivossa tein viime viikolla tilauksen h&mlle ja tänään kävin hakemassa aamulla tulleen pakettini. Toinen osa tilauksesta, joka piti sisällään enemmän paitoja ja housuja jäi vielä tulematta, mutta muutaman jutun tästä ylipainavasta paketista pidin. Esittelyyn pääsee keväiset bleiserit ja takit:
Eräässä postauksessani ihastelin hennesin kevät/kesä uutuuksia ja siitä listalta tuli tilattua mm. vaaleanharmaa A-linjainen villakangastakki ja yllinkyllin bleisereitä. Ihme kyllä jäin ihastelemaan nettisivuille uutta kirkkaanpinkkiä bleiseriä! Kevät tekee kyllä ihmeitä tälläisille nudehulluillekkin, kun rupeaa tekemään mieli haalia enemmän värikkäitä bleisereitä ja housuja kaappiin!
Kaikista vaihtoehdoista nappasin nämä kolme kaappiani täydentämään. Omistan älyttömän vähän bleisereitä, varsinkin niitä hyvin istuvia.. Hennesillä on joissakin tuotteissa todella hyvä hinta-laatusuhde ja nämä istuivat just eikä melkein! Takki löytyi vielä liikkeistä, mutta bleiserit loppuivat kuulemma samantien kun kauppoihin saapuivat :( Netissä oli onneksi vielä kaikki koot jäljellä, joten sinne jos nämä bleiserit jäivät saamatta! :)
Kaikki eivät suinkaan olleet ihan prikulleen samanvärisiä, taitaa kamera tehdä temppuja :D Villakangastakki oli positiivinen yllätys! Ostin sen hieman sillä mielellä, että kokeillaan nyt kun silloin tämä alennuksessa oli, päällä tämä oli kuitenkin jotain ihan muuta kuin henkarissa.. täydellinen! Ystävänikin hihkaisi, että kokeileppas päälle niin yllätyt ja oikeassahan se oli.. suosittelen testaamaan, jossette ole vielä lämmenneet. Kuulutuksen sana ei nudehulluille, takkia saa myös tummansinisenä!

8 kommenttia:

  1. Oi mitä ihanuuksia! <3 Tuota A-linjaista takkia minäkin netissä olen pohdiskellut, mutta onko se tosiaan villakangasta? Kuinka paksu takki on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä varsin onnistunut tilaus!<3 Takki ei kyllä tosiaan ole millään tasolla villakangasta, vaikka niin sitä kuvailenkin :/ Sen verran ohkanen ettei vielä kovin pitkään aikaan sitä voi käyttää, ehkä enemmänkin kesän viileille ilmoille tarkoitettu.. Mutta ihana silti! :)

      Poista
  2. toi villakangastakki on ehdoton lemppari!! tosiaankin ilonen yllätys kun kokeilee päälle, miten hyvin istuukaan! i told youuu;) kävin äsken jumbosta hakemassa ton 19,95 bleiserin- sekin ihan täydellinen! onks toi kolmas sellanen et ku hihat kääntää ni on v.punanen? mul on sekin!:) -S<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oikeessa olit! Mulla ei tossa lähetyksessä tullu vielä sitä v.beigeä bleiseriä, sillä oli niin myöhänen toimitusaika et laitoin sen tulemaan toisessa lähetyksessä ;) ja vuori on keskimmäisessä v.punanen! Ihania kaikki<3

      Poista
  3. ihanan näköisiä! Täytyy varmaan itsekkin mennä näpyttelemään tilausta H&M:lle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihania ne onkin! Eikä pahan hintaisiakaan, suosittelen :)

      Poista
  4. Ostin tänään ton 19,95e bleiserin, istu tosi hyvin päälle! Jos toi nyt siis on se :) http://www.hm.com/fi/product/97429?article=97429-C <-- Onko toi se sama, vai luulenko vaan? Eri hintanen ainakin on :/ Koska jos toi on se, niin pakko saada oranssinakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli just tässä lähetyksessä toi sun linkin bleiseri se on niiiii ihana!!<3 ja toisessa lähetyksessä tulee se 19,95e bleiseri, se on näköjään netistä jo loppu :( Ne taitaa olla kaks eri.. mut tosi saman mallisia! ihania kaikki :)

      Poista

Suositut tekstit