tiistai 24. huhtikuuta 2012

Tämänhetkiset himotukset

Pakko päästä purkamaan hieman päätä ja listaamaan tämänhetkiset "kuumimmat" himotukset, jotka kotiuttaisin omaan kaappiini enemmän kuin mielelläni! :) Kollaasista löytyy tuttuun tapaan aina jotain vaaleaa, sekä ripaus omaa lemppimerkkiäni, vuittonia. Yleensä olen edellä mainittua merkkiä niin henkeen ja vereen, mutta nyt on astunut kuvioihin ihan uusi tulokaskin.

Kollaasia paremmin tarkasteltuna voi huomata, että mikäs se siellä yhä edelleen toivelistalla keikkuu.. No se himskatin vaalea kesälaukku! Täydellistä kun ei ole vastaan vielä kävellyt, tosin hyviä vaihtoehtoja.. niitä riittää pilvinpimein!
Yhdessä vaiheessa ehdin innostua uudelleen Damier Azurista, mutta yhtä nopeasti tajusin, että se kuosi.. se ei vaan ole mun juttu missään muodossa. Miksi hankkia laukkua jonka käyttökertoja epäilee jo ennen ostoa? Tosin mulla on lämmennyt sillä aikaa ihan toinen laukkurakkaus, nimittäin Prada Tote suurimmassa koossa vaaleanharmaana, namskis! Paljon kuvista nähneenä olen ehtinyt menettää sydämeni tälle täysin :) Seuraava etappini joka todennäköisesti tulee olemaan Dallas, voisi antaa mahdollisuuden käydä kurkkaamassa laukkua, jos edes uskaltaudun kävelemään liikkeeseen sisään.. Vuittonilta tietty löytyisi muutamia muitakin hyviä vaihtoehtoja kuin pelkästään Azur, mm. Empreinte, niin ruskeana, kuin helmenvalkoisenakin.

En ole koskana ollut millään lailla huivityttö, mutta kuluneen vuoden aikana olen suorastaan rakastunut huiveihin! Kokoelmastasi tosin ei löydy kuin kolme luottohuiviani ja olisihan sinnekkin suuntaan kiva saada jonkunlaista lisäystä. Kuvan leohuivia en kyllä ollut ajatellut, mutta ehkäpä shaalia jossakin vaaleanbeigen sävyssä? (Tästäkin ollaan jankutettu niin kauan, että hohhoijaa..)

Tiedä mikä minuun on mennyt, mutta mieli tekisi hankkia uudet ratsastussappaat! Tuleekohan tämä likka hiukkasen jäljessä? Säät lämpenee ja baltsut astuvat katukuvaan, mutta ei täällä vaan unelmoidaan upeista saappaista.. Kenkiin liittyen laadukkaammat korkkaritkin ovat tervetulleet (tosin kaikki mitä vaan keksin on tervetulleita.... )

Sellaisia hömpötyksiä ja unelmointia, eiköhän tässä ollut ihan tarpeeksi! Minkäs te valkkaisitte tuosta listalta ensimmäisenä vaatekaappiinne?

21 kommenttia:

  1. Pradan nettikauppa toimittaa Suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin toimittaa, mutta värin valinta niistä lukuisista ihanista on niin vaikea, että käyn suosiolla paikan päällä hypistelemässä :)

      Poista
  2. Jep, vaaleaa kesälaukkua metsästetään täälläkin :P Valitettavasti aika vähän löytyy sellasia kivoja yksilöitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on hakusessa juu.. :/ Prada ainakin täyttäisi kaikki toiveeni! :)

      Poista
  3. Meillä näyttää olevan melko samanlainen maku laukkujen suhteen, koska itsekin unelmoin tuosta Vuittonin lumenvalkoisesta Artsy MM- laukusta ja onhan tuo Pradankin yksilö oikein kivan näköinen! Itse voin ainakin suositella Vuittonin Monogram Shawl huiveja. Multa löytyy se kahdessa eri värissä ja hyvin ovat huivit käytössä säilyneet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lumenvalkoinen Artsy on niiiin täydellisen sävyinen kesälaukuksi, että oksat pois :) Hieman huolettaa sen puhtaana pito.. Vuikkarit shaalit on kivoja, itsekkin omistan kahdessa erivärissä ja on tässä jonkun aikaa tullut ihasteltua sitä beigen sävyssä! Eiköhän se täydellinen huivi sieltä jostain löydy.. :)

      Poista
  4. Mites se hiuspostaus sun uusista hiuksista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen, tulee ihan muutaman päivän sisään! :)

      Poista
  5. mulla on toi sama prada, ja oliki hyvä ostos ku ei oo ihan kokonaa valkone ja ei siltikään likaannu helposti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih! Senkin onnekas :) Sitä itsekkin mietin, etten taida ihan tuota valkoista uskaltaa kotiuttaa.. Minut tuntien se olisi varmaan jo ihan lian peitossa hah :D Mutta kahta eri vaaleanharmaan sävyä ihastelin netistä :)

      Poista
  6. Oikeassa olet, onhan tässä vielä aikaa! Mutta jotenkin kun tuo sääkin näyttää noin hyvältä, niin tekisi mieli hankkia vaalea kesälaukku heti pikimiten :) Pitääkin käydä kurkkaamassa!

    VastaaPoista
  7. Oi mä olen myös niin ihastunut tuohon Pradaan <3 Ihan täydellinen värikin kesäksi tuo vaaleanharmaa!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kieltämättä niin houkutteleva, että... <3 Maltan tuskin odottaa, että pääsen ihastelemaan tätä paikan päällä! :)

      Poista
  8. Tuo Pradan laukku on niin mun tyylinen! Ja vähän tuon tapainen on myös yksi Miu miun valkoinen laukku, jota olen himoinnut<3

    Valitsin sut muuten mun Liebster blog -listalle, käyhän kurkkaa :D

    http://fashionismyguide.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  9. Eikö olekkin ihana! Miu miultakin löytyy vaikka mitä ihanuuksia! :) Eiköhän kesään mennessä saa jonkun näistä hankituksi! Pitääkin käydä kurkkaamassa ;)

    VastaaPoista
  10. Onpa sulla kiva blogi ! Alanpa lueskella tätä :) missä muuten asut?:) Mukavaa kevättä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla ja suurimmat tervetulotoivotukseni!! :) Vantaalla päin asuskellaan :) Aurinkoista kevättä myös sinulle!

      Poista
  11. Vaaleat laukut on tosi kauniita, ja nuo korkkarit ♥

    x Satu
    Indie by heart

    ps. Lisäsin sivupalkkiini linkin blogiisi, kokoan listaan suomalaisia lemppariblogeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja varsinkin kesäisin! Kun tekee silloin muutenkin mieli pukeutua vain vaaleaan :) Voi miten otettu olen.. Kiitos!<3

      Poista
  12. Moikka, blogissani on sulle pieni tunnustus! :) Laitathan jonkun ihanan kuvapostauksen taas pian tännekin?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Elena! Käynkin heti kurkkimassa :) ja tulossa on ihan pian pian!

      Poista

Suositut tekstit