keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Aurinkoa keskiviikkoon

Tänään ollaan noustu jo kukonlaulun aikaan, mutta todella hyväntuulisena. Aurinko paistaa taivaan täydeltä.. Miten ihana aloitus keskiviikolle! Nyt tie käy kohti salia ja sen jälkeen suuntaan keskustaan. Mangosta olisi tarkoitus hakea yksi juttu, jota metsästin monesta mangosta - tuloksetta. Ihmeenkaupalla myyjä ilmoittikin juuri yhden kappaleen löytyvän varastosta ja vielä omassa koossani, mikä tuuri! Palaan ostokseen (tai ostoksiin..) vielä illemmalla. Tänään töissä mentiin aika tavallisella kokoonpanolla:

Vaalea takki alunperin H&M Trend-mallistosta.  Röyhelöpaita löytyi viime kesänä Zarasta. Kaulakoru päätyi vielä viime hetkellä kaulaani, mutta kuviin asti se ei mukaan päässyt. Tummat denimit ja ratsastussaappaat, simppeliä. Aamulla en sen kummemmin päivänlaukkua ehtinyt valkkaamaan, joten käteen ensimmäisenä tarttunut monogram neverfull sai luvan käydä.

Tänään on muuten hauska karkauspäivä. Kuinkas moni nainen ajatteli ottaa tänään ohjakset käteen? ;)

8 kommenttia:

  1. Mitä alaa olet opiskellut?:)
    t.rea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat opintoni ovat hiukkasen jääneet kesken :/ Tarkoitus olisi syksyllä lähteä vielä jatkamaan mihin jäätiin.. Alasta ei sen enempää :)

      Poista
  2. Olen niin ihastunut näiden kuvien värimaailmaan! Ja minulla on suunnitelmissa ostaa tuo Neverfull GM (MM jo löytyy, mutta haluan myös isomman) jos pääsen tänä vuonna oikikseen, joten hyvä että voin motivoida itseäni katselemalla kuvia siitä täällä blogissa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleilla sävyillä mennään ;) Neverfull on todella käytännöllinen! Itsekkin hankin sen kahdessa eri kuosissa, kun tykkään vain niin paljon tuosta mallista, joten suosittelen todella! GM-kokoon mahtuu myös hyvin enemmänkin tavaraa ja olen monesti ottanut sen viikonloppumatkalle mukaan. Nyt kova tsemppi päälle ja mikäs sen kivempaa kuin palkita itsensä tällä ihanuudella! :)

      Poista
  3. Ihania nudesävyjä, nams. Voi kun mullekin ne sopisi yhtä hyvin kuin sulle, mutta oon kyllä niin naurettavan kalpea että ei taida tulla kauppoja niiden suhteen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä nämä näyttävät kenen tahansa päällä hyvältä! Jossei nyt, niin viimeistään kesällä pienen rusketuksen kera :) Näihin kun hurahtaa niin hurahtaa oikein kunnolla!

      Poista
    2. Toivotaan! Itse asiassa sun ansiosta mun H&M:n ostoskorissa retkottaa hyyyvin nudesävyisiä yksilöitä, katsotaan jos huomenna laittaisin ihan tilaukseen asti! ;) Thanks for the inspiration <3

      Poista
    3. Tälläistä palautetta on aina ihana saada :) Ihan huippua jos saan ammennettua teille inspistä!<3 ainakin kannattaa kokeilla, voi hyvin yllättyäkkin!

      Poista

Suositut tekstit