keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Luonnonvalkoinen palmikkoneule

Olen pitkään jo kuluneena syksynä etsiskellyt vaatekaappiini hyvin vaaleaa palmikkoneuletta tuloksetta, joka näyttäisi olevan aika kovaa huutoa tänä syksynä. Harmikseni aina väärän mallinen, tai värinen, tai muuten vain ei ole iskenyt. Selailin hieman nettikauppoja, neuleita silmällä pitäen ja voi vitsit mikä palmikkoneule hennesin netistä löytyi! Ihana pitkänmallinen, edestä punottu palmikkoneule ja kauniin luonnonvalkoisessa värissä.
Ihana rentoiluvaate ratsastussaappaiden tai uggien kaveriksi. Palmikkoneule on muutenkin niin ajaton, että mielestäni sitä ei kyllä voi yhdistää väärin, se sopii kyllä kaiken kanssa! Itse yhdistäisin konjakinvärisiin ratsastussaappaisiin ja paksuihin villaleggareihin, tai tummiin denimhousuihin. Siispä hieman innostuin ja kokosin pientä kollaasia lemppari ratsastussaappaista, joiden kanssa tämän yhdistäisin enemmän kuin mielelläni!
Aah, että olen hulluna noihin Valentinoihin! Tykkään jotenkin ihan hirveästi tuosta kiiltävän mustasta pinnasta ja olenkin vasta tänä vuonna innostunut mustista saappaista. Ei kyllä Burchitkaan kovin kauas kakkoseksi jää noille mustille saappaille. Konjakinväriset kultaisella yksityiskohdalla sopivat palmikkoneuleen kanssa kuin nakutettu! Kollaasista puuttuu Hilfigerin saappaaita, joiden tämän syksyn mallisto oli erittäin mieleeni.

Viron reissulla käväsin Hilfigerin omassa liikkeessä, josta löysin yhdet potentiaaliset ratsastussaappaat, viime hetkellä käänsin kassalla ympäri ja jätin saappaat hankkimatta. Toisaalta keskustasta löytyy jälleenmyyviä liikkeitä ja Hilfigerin oma liike, että olisi ne sieltä vielä saatavissa :) Kun on ainaista taipumusta jälkiviisauteen..

Onkos siellä puolella jo koluttu palmikkoneuleita vaatekaappiin? :) ja miten itse yhdistäisitte sen?

2 kommenttia:

  1. Kyttäsin kans tota neuletta, ois varmaan ainakin lämmin 8) Ja moi, oon taas suomessa :D:D <3

    VastaaPoista
  2. Johanna: jeee muru oot back!! koitin kälyillä sua työvuorolistoilta mut tulit just ku lähin :( hahah and welcome sulla varmaan oliki ikävä tänne ;)

    VastaaPoista

Suositut tekstit