tiistai 8. marraskuuta 2011

Tämänhetkiset Nelly suosikit

Nellyltä taas löytyi toinen toistaan ihanempia juttuja ja tekisi mieli tilata kaikki kotiin! Shampanjan värisissä vesissä taas liikuttiin, kun ei tämä hypetys ota laantuakseen. Luvassa tyttömäisiä sifonkipaitoja hempeissä väreissä :)
1. MinkPinkin vaalea sifonki rusettipaita röyhelöillä. Rusettipaidat uppoo tällä hetkellä lujaa ja kiinnitin tähän heti huomioni. Paidassa on ehkä hieman liikaa röyhelöitä omaan makuuni, varsinkin noissa hihoissa.
2. Day Birger et Mikkelsenin shampanjanvärinen silkkitoppi. Ihankun näitä silkkipaitoja ja toppeja ei olisi ihan tarpeeksi jo vaatekaapissa, mutta ehkä yksi vielä? Bongasin samaisen myös fashiolistalta.
3. Rut m.fl shampanjanvärinen silkkipaita kivalla pitsi yksityiskohdalla. Ostin täysin identtisen paidan toissa jouluna hennesin Trend-mallistosta. Eli tämä ei kyllä ostoskorin kautta kotiin lähtisi.
4. Selected Femmen aika perus yksinkertainen sidonkitoppi. Musta toi väri on tällä hetkellä vaan niin täydellinen ja kiinnitän vaan huomioni tämän värisiin tällä hetkellä :) Olihan noita muistakin ihania paitoja Nellyllä, mutta tässä oma fab4!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit