torstai 17. marraskuuta 2011

Ostoksia part II

Pääsimpäs kuvauttamaan hieman alkuviikon ostoksia, jotka kaikki löytyivät Zarasta! Toiset puolet ostoksista ehtivät mennä jo pesuun, joten niitä en tähän perhepotrettiin saanut vielä mukaan.


Kaikki vaalea ja sifonkinen on aina iskenyt, joten semmosia löytyikin kaksinkappalein ostosreissulta.
Viime vuonna missasin tämän ihanan lämpimän ja pehmoisen ruskean mokkaliivin ja kun huomasin, sen killittävän Zaran nettisivuilla lähdin oitis etsimään sitä myymälästä ja sieltähän se mukaan tarttui.

Ostosreissulta mukaan tarttui myös kauan kauan etsimäni superpitkät mustat nahkahanskat ja ne löytyivät vihdoin ja viimein pitkän etsinnän jälkeen! Nyt ei tarvitse keväämmällä palella 3/4 hihaisissa takeissa, kun ei kädet pilkota alta!

Tämä hullu lähti 38asteen kuumeessa vielä shoppailemaaan, mutta tuon karvaliivin nähtyä ei voinut muutakaan :-D Viikonlopuksi seilaan taas meren toiselle puolelle ja saapas nähdä onko shoppailusaldo siellä yhtä onnistunut kuin tämä, ainakin mielessä olisi muutama juttu jotka viimereissulta jäi takaraivoon kummittelemaan ja jos ne vielä odottaa noutajaansa taidan ne sieltä pois hakea.

Olettekos käyneet hennesin netissä jo hakemassa omat Versace lempparit pois? Itse ainakin huomasin, että mielessä ollut mekko myytiikin aika nopeasti loppuun :(

4 kommenttia:

 1. oletko kenties töissä tallinnassa vai miksi olet siellä joka viikko? : )

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: En ole töissä tallinnassa :) eräs erittäin rakas ihminen asuu siellä tällä hetkellä, niin käyn siellä näitä pikavisiittejä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania paitoja! Ja tuo liivi.. taitaapi tulla itsellekin reissu Zaraan! :) Se on vaan aina pienen matkan takana, kun kotikaupungista ei sellaista löydy.. :/

  VastaaPoista
 4. Fashiomama: Zarasta kyllä löytyy aina toinen toistaan ihanempia juttuja, että iskeekin useimmiten pieni valinnanvaikeus! ;) Liivi on äärettömän lämmin vaikka tuossa ei kauhean paksua vuorta ole!

  VastaaPoista

Suositut tekstit