maanantai 7. marraskuuta 2011

Ti Sento

Nyt on palailtu viron reissulta ja täytyy sanoa, että noinkin pieni irtiotto tekee ihan älyttömän hyvää! Shoppailusaldosta ei tule kuvia, kun en ostanut yhtikäs mitään, ihmeellistä kylläkin. Menomatkalla kolusin taxfreen ja kaikki poskipunat oli poistettu, uuden sesongin vaihtaminen luutavimmin, no jäi sitten se poskipunakin hankkimatta. Kuitenkin maissa kaupoissa pyöriessä törmäsin aivan uuteen koru rakkauteen nimittäin Ti Sento-merkkiseen Milanolaiseen korumerkkiin.
Heidän omilta nettisivuiltaan en löytänyt koruja jotka jäivät takaraivoon kummittelemaan aikaisemmin. Mallistosta löytyi suuria ja näyttäviä strassisormuksia, korviksia, sekä rannekoruja. Yllätyin jopa hintahaarukasta, halvimmat olivat 60e ja siitä ylöspäin.
Ensi kerralla aijon kyllä hankkia tältä merkilta jotain kotiin viemiseksi! En ole aikaisemmin ainakaan törmännyt tähän merkkiin suomessa, mutta voi olla, että niitä löytyy täältäkin. Täytyykin ottaa paremmin selvää :)

6 kommenttia:

 1. Hei ihan mielettömän kiva blogi sulla! Löysin tämän vasta ja ilmoittaudun kyllä jo ihan vakkarilukijaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Fashiomama: voi vitsi kiva kuulla, että on mieleinen ettei tarvi ainoastaan omaksi iloksi kirjotella! ;) Tervetuloa seurailemaan!

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Etenkin pisti silmään upeat sormukset!

  VastaaPoista
 4. Zeta: kuule et voi kuvitellakkaan mimmosia sormuksia liikkeestä löytyi! Siellä ois menny hulluks yksi jos toinenkin!

  VastaaPoista
 5. mielen kiintoinen blogi, mutta saanko kysyä että mitä teet työksesi kun ostat tosi usein uutta, ja luis vuitonilla käyt joka viikossa. miten rahasi riittää asumis kustannuksiin jos ostat niin paljon.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Vastapainona teen paljon töitä, siksi pystyn rahoittamaan intohimoni kohteita! :)

  VastaaPoista

Suositut tekstit