perjantai 18. marraskuuta 2011

Isabel Adrian's style


Olen pienen tovin jo lukenut Ruotsin Miljonääri äideistä tutuksi tulleen Isabel Adrianin blogia ja täytyy myöntää, että tämä neiti se vaan osaa pukeutua! Tällä hetkellä kun itselläni on pinnalla olleet ratsastussaappaat, halusinkin hieman nähdä miten muut lähtisivät sen ympärille asua rakentamaan ja tykkään tästä simppelistä, mutta silti niin kiinnostavasta asusta!

Tummat revityt farkut, mustat ratsastussaappaat, sekä musta biker-tyylinen nahkatakki àvot! Itse en ole vielä tuolle Balenciagalle lämmennyt, mutta täytyy sanoa, että toimii tässä asussa!
Itse olisin lähtenyt yhdistämään mustalla Vuikkarin Mahina XL laukulla. Asun kruunaa Isabelin tummat kynnet, joihin olen itsekkin ihastunut menneenä syksynä ja testannutkin jo burdungya.

Iskeekö Isabelin asu?

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva asukokonaisuus, vielä kun saisi hankittua ne ratsastussaappaat, niin muuten saman tyyliset vaatteet löytyisikin jo kaapista (poislukien Balenciagan laukun).. :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on pelottavan sama maku! :) kotoo multa löytyy tuo kyseinen lv;n laukku :)

  VastaaPoista
 3. Fashiomama: tykkään ihan hirmuisesti itsekkin! Mulla löytyy jonkunlaista ratsastussaapasta, mutta ehkä ne laadukkaimmat puuttuvat omastakin vaatekaapista :/ ehkä ne burchit kyllä ylittäisi ne kriteerit! ;)

  VastaaPoista
 4. nunu: voi vitsi sun pitää itsekkin perustaa jonkunlainen blogi, että pääsen sinne kanssa ihailemaan sun juttuja! :) löytyykö! mustana vielä? voi vinde se multa kyllä puuttuukin :(

  VastaaPoista
 5. juu mustana :) oon kyllä tykänny kans, mutta kovana kakkosena tällä hetkellä on myös neverfull. Mikä sullakin näyttäis olevan :) joo on se mietinnän alla ollut, mutta jotenkin tuntuu että en osais kirjottaa. Muitten juttuja on niin ihana lukee ja kattella.

  VastaaPoista
 6. nunu: ite kauan oottelin, että olisin saanut sen boetie GM, mutta nyt selviskin, että sen valmistaminen on lopetettu, eli haaveksi jäi! Itellä tällä hetkellä kovassa käytössä on artsy GM ja Galliera :) sellasia vakkari laukkuja! tykkään ihan hirmusesti tosta Mahinasta, en tiiä vaan oonko toi musta väri niiin kotosa mulle kun olen alkanut vasta pikkuhiljalleen lämmetä sille ;)

  VastaaPoista

Suositut tekstit