lauantai 19. marraskuuta 2011

Valkoista pöytäkattaukseen

Ehdin nyt kyllä todenteolla rakastumaan näihin H&M Homen valkoisiin kattausvälineisiin, joita on maustettu hopean värisillä strasseilla! Aikaisemmin otin puheeksi joulusisustamista ja mielestäni kattaus on suuri osa sitä. Punaisen sijaan itse kattaisin valkoisella ja hopealla.
Valkoinen pitkänmallinen kaitaliina, joissa nuo strassit löytyy keskeltä. Ei tuo tummempikaan huonolta näytä! Itse kun olen vaaleisiin väreihin nyt niin henkeen ja vereen niin automaattisesti tulee vaan näitä valkoisia kateltua :)
Noita äärettömän söpöjä valkoisia pussukoita voi käyttää vaikka mihin säilytykseen, koristeluun ym. En ole päässyt vielä Homeen asti ihastelemaan näitä, mutta kovin vakuuttuneeksi näistä tulin jo pelkästään netin kuvien kautta.
Samaan settiin valkoiset pöytätabletit, jossei kaitaliinaa itselleen miellä sopivaksi. Tosi kivat ja näyttävät! Näistä kehtaakin syödä jouluateriat ;) Kaikki tuotteet löytyvät H&M netistä. Mitäs ootte mieltä, valkoinen pöytäkattaus vai enemmän jouluinen punainen kattaus?

2 kommenttia:

  1. miten meni virossa viikonloppu? haitko jo tilaamasi kengät? mitä tykkäsit?

    VastaaPoista
  2. nunu: sairastuin aika äkisti, joten jäi vironreissu tältä kerralta väliin :( kuitenkin suuntaan mitä luultavammin sinne vielä ennen joulua! kengät loikoilee postissa ja huomenna haen ne kotiin ja teen aika varmasti pienimuotoisen postauksen niistä täyttikö odotukset vai ei ;)

    VastaaPoista

Suositut tekstit