perjantai 11. marraskuuta 2011

Joululahjatoiveita

Huomasin, että muutama olikin kirjotellut jo joululahjatoiveita kollaasin muodossa ja aloin pikkuisen itsekkin miettimään mitä joulupukki voisi mahdollisesti tuoda tänä jouluna ;) Ainakin saa aina toivoa ja unelmoida! Ihania tyttömäisiä juttuja olisi ainakin listalla.
Diamonds are girls best friends, eiks se vähän niin mene? Itse toivon jotain pientä pakettia, josta paljastuisi hopeaa ja jotakin näyttävää! Rannekorua,sormusta tai korvakorua.

Mitä onkaan joulu ilman omaa lahjaa itselleen? Yleensä se on kaikista paras lahja, itse tietää mistä tykkää ja minkä haluaa enemmän kuin mitään! Yleensä siihen törsääkin enemmän ja panostaa. Omani tulee olemaan todennäköisesti jotakin Vuikkarilta kauniin ruskeassa laatikossa, kohdetta en vielä paljasta! ;)

En ole ikinä ostanut hajuvettä itselleni itse, vaan olen joka vuosi toivonut sen joululahjaksi, siitä on tullut  tapa jo! Pitkäaikainen suosikkini Viktor&Rolfin flowerbomb löytyy toivomuslistalta, siihen ei vain koskaan kyllästy!

Lahjakortteja, en tykkää kun jouluna tulee todella paljon turhaa tavaraa jolla ei oikeastaan tee mitään, siksi lahjakortti on niin oiva idea! Voi ostaa itselleen juuri sitä mitä haluaa! Omani toivon ainakin Zaraan, johon olenkin edellisenä vuosina saanutkin.

Ja yksi joka unohtui kokonaan listalta, mielinmäärin suklaata!

Mitäs teidän listoiltanne löytyy? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit