maanantai 23. huhtikuuta 2012

Sateisen päivän asu

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille :) Aivan mahtavaa herätä auringonpaisteeseen ja ulos kurkattuaan, ei näy ainoan ainokaista lumikasaa missään. Kevät on siis virallisesti jo täällä!

Viime viikolla tuli käytyä pitkästä aikaan keskustassa pyörimässä, harmikseni ilma oli kuitenkin jotain ihan muuta kuin aurinkoinen ja kaivoimpas sitten pistä aikaa Burberryn kumpparit esille. Niitä onkin ollut jo ikävä, vaikka sateita ei niinkään. Vaaleanharmaiden kumppareiden ylle lähdin miettimään asua, joka yllätys yllätys oli suhteellisen minua: nudea päästä varpaisiin.
Kuvassa pilkahtava takki uutukainen on peräisin huutiksesta. Uskookaa tai älkää, mutta tätä takkia metsästin melkein vuoden päivät, kunnes vihdoinkin tärppäsi. Eikä 13euroa melkein uudesta takista ole juuri mitään, kävi siis todella hyvä tuuri :) Satiininen puuteripaita on H&M:ltä ja kaulakoru Cubuksen alesta. Kumpparit viime vuoden hankintani stokkalta ja shoppailureissulle oiva " never full" Vuikkarin neverfull GM.

Päivän shoppailusaldosta on tulossa myöhemmin ihan oma postauksensa. Tuli pitkästä aikaa kierrettyä kaikki pienimmätkin lemppariputiikit ja semmoisia löytöjä tuli haalittua, että huh huh :) Nyt kelpaa kevättä odotella innolla, kun talvitakitkin on pakattu jo laatikoihin ja viety kellarin perukoille odottelemaan ensi talvea.
Eilen starttasi pienen tauon jälkeen treeniputki käyntiin ja kiva kun saa rytmistä taas kiinni, olokin on paljon virkeämpi. Nyt kun on töistäkin suhteellisen vapaita päiviä aikaa riittää muuhunkin hommailuun. Ensi kuut tulee olemaan todella kiireisiä, joten tämänkin puolella saattaa olla pientä hiljaiseloa.. Yritän kuitenkin parhaani mukaan ajastella postauksia tänne puolelle ja tukka asiaakin on piakkoin tulossa :)

Pientä matkakuumeilua on täällä ilmassa ja vielä satavarmaa ei ole, mutta kesän loppupuolella suuntaan todennäköisesti 3viikoksi serkkuni luokse Dallasiin. Sitä siis odotellessa! Muutaman kuukauden kun jaksaisi kunnolla painaa töitä, niin pääsee ansaitun loman viettoon.

Nyt rupean pikkuhiljalleen pakkailemaan treenikamppeita kassiin ja suuntaan salin puolelle!
Oikein mukavaa ja toivon mukaan superaurinkoista alkuviikkoa kaikille :)

22 kommenttia:

  1. Tukkapostausta ruskeista kutreistasi olenkin jo odotellut!
    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen sen kestämistä, yritän mahdollisimman pian saada sen aikaiseksi! :)

      Poista
  2. Aivan mahtavat kumisaappaat! :) Itsekin haluaisin Burberryn kumpparit, vaikka muuten kaikenlaisia kumppareita vierastankin..:D Viime ja toissaviikon keleillä niitä kyllä olisi tarvinnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, itsekkään en ole koskaan pätkän vertaakaan kiinnostunut kumppareista! Mutta nämät nähtyäni kummasti se tämän tytön mieli muuttui ;) Vielä pääsi kertaalleen ulkolluttamaan ennen kesää.. :)

      Poista
  3. Onko toi Neverfull GM koko ollut susta käytännöllinen? Oon harkinnut sen ostoa jo tosi pitkään, mutta en oo varma olisiko MM koko sittenkin parempi. Tai näyttääkö toi GM koko jotenkin tyhmän isolta mun olalla, kun oon aika lyhyt. Tietysti myös se ainainen kysymys monogrammi vai damier ebene... Olis mukava jos vastailisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Riikka!

      Kaikista vuittoneistani mielestäni neverfull on käytännöllisin ja se tavaran määrä mitä näihin mahtuu on jotain ihan käsittämätöntä! Nimensä veroisesti tuntuu, ettei laukku täyty millään ja aina kaikki tarpeellinen (ja vähemmän tarpeellinen) mahtuu mukaan :)

      Koko on tietysti ihan makukysymys, olen aina tykännyt suurista laukuista, joten koon valinta oli itselleni varsin selvä.. ja mitä tulee kuosiin tämän ongelman eteen jouduin aikoinaan itsekkin ja niin siinä kävi, että ekana valkkasin itselleni Damier Ebenen ja myöhemmin tuli työkaverilta niin hyvä tarjous hänen monogram neverfullistaan, että päätin hankkia myös sen :) Riippuu ihan kummasta kuosista pitää enemmän.. Itse kuitenkin olen siihen tulokseen tullut, että kyllä se monogram taitaa olla vaan enemmän mun juttu!

      Kuitenkin kauniita ovat molemmat kuosista huolimatta.. :)

      Toivottavasti vastauksestani oli apua! :)

      Poista
  4. Kiitos paljon vastauksestasi :) auttoi kyllä vaikkakin valinnan vaikeus on edessä kuosien suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIva juttu! :) Se on kyllä vaikea päätös, mutta uskon, että oikea kuosi tulee valkattua! Kummastakaan ei voi mennä puihin ;)

      Poista
  5. Todella kaunis koru ! :) Ja ihanat kumpparit <3


    - Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Satu!<3 Vielä pitää nauttia kumpparikeleistä kun pääsee noita ulkoiluttamaan.. :)

      Poista
  6. Aivan upeat nuo kumpparit! Pitkään ollut jo ostoslistalla jotkut kauniit yksilöt, nuo olisivat kyllä täydelliset <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä aiva välillä tupsahtelee stokkalle, kannattaa olla skarppina.. ;) Pitkään mietin näiden ja beigemmän värin välillä, mutta taisi olla aika nappi tämä tummanharmaa! :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Heh niin näyttäisi olevan ;) Parempaa kuvaa tulossa muutaman päivän sisään!

      Poista
  8. Haluisin tietää vähän lisää susta ,kuten minkä ikäinen oot ja asutko yksin ? :) tee joskus joku laukkupostaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Valitettavasti en käsittele henkilökohtaisia asioita täällä lainkaan.. :/ Aika näyttää jos uskaltaudun! ;) Tällä hetkellä en juurikaan omista muita laukkuja, kuin vuittoneita, joten "laukkupostaukseen" pääsee tästä! :)

      http://asecrettroveofluxury.blogspot.com/2012/02/my-vuittons.html

      Poista
  9. Onpas ihanan värinen takki, mainio löytö. Onko se Zaran tuotantoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin! Kyllä, tämä on vanhaa Zaran mallistoa. Miten olenkaan saattanut päästää tällaisen aarteen käsistäni, onneksi kuitenkin tärppäsi ja vihdoin sain tämän täydellisen yksilön vaatekaappiini :)

      Poista
  10. Heippa! mitä kokoa tämä ihana takkisi on? :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit