keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

LCN karkkimaiset käsienhoitotuotteet

LCN-tuotteiden maahantuonti otti minuun yhteyttä ja ehdottimat pientä yhteistyötä. Kysyivät haluaisinko testata heidän tuotteitaan ja tottakai minä halusin! Paljon hyvää ketjusta kuulleena odottelin innolla paketin tuloa ja rakastuin kovasti heidän herkullisen karkkimaisiin tuoksuihin ja tyttömäisen pinkkeihin puteleihin, että melkeimpä teki ihan mieli maistaa niitä!

Saksalainen LCN-tuotemerkkihän on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, joka on jo lähes 30 vuoden ajan tarjonnut tuotteita hyvinvoinnista ja siitä tietoisten ammattilaisten ja asiakkaiden käyttöön. Suomessa LCN on tunnettu etenkin geelikynsistä, sekä käsien ja kynsien hoitotuotteistaan. Jälleenmyyjinä toimivia kauneushoitoloita onkin jo yli 200kpl.

Kuvissa nähtyjä tuotteita voi myös suoraan tilata heidän nettikaupastaan http://www.kauppa.riimin.fi

Nyt kurkkausta suloisen paketin sisältöön:


Paketin uumenista paljastui Hand & Body Care Set, joka sisälsi herkkulisen strawberry cheesecake-tuoksuisen setin mm. kylpyhelmiä, käsirasvaa, huulirasvan, sekä Nail Care-hoitokynän.

Pienempi setti piti sisällään neljä erilaista kynsilakkaa, trendikkäissä hennonvaaleissa sävyissä, josta löytyi muunmuassa vaaleanpunainen, helmiäisenvalkoinen, vaaleanoranssi, sekä vaaleansininen.

Vihreän teen ja sitruunaruohon tuoksuinen käsi-ja vartalovoide.


Voiko tyttömäisempiä laatikoita ja purnukoita ollakkaan? Tajunnan räjäyttävä mansikkaisen juustokakun tuoksu ei ainakaan voi asiaa pahentaa, nams! Eihän näin nättejä purnukoita raaski edes käyttää..


Jos paketti on jo ulkoisesti noin herkullinen, minkälaista reaktiota siihen kuuluvasta sisällöstä voikaan odottaa..


Pientä tuoteselostusta paketin sisältävistä tuotteista:

LCN Strawberry Cheesecaken käsirasva sisältää glyseriiniä, sekä panthenolia raviten, kosteuttaen ihoa tehokkaasti, sekä ehkäisten ihon ennenaikaista vanhenemista. Voiteet ovat kevyen tuntuisia käytössä, imeytyvät nopeasti jättäen iholle silkinpehmeän tunteen. 

Kynsinauhaoljykynät hoitavat tehokkaasti kynsinauhoja ja kynsiä. Kynät ovat erittäin helppokäyttösiä ja niiden tuoksu hurmaa sinut! Kynät sisältävät kolme helposti vaihdettavaa vaihtopäätä. Voidaan käyttää useita kertoja päivässä.

Kylpyhelmet käsille ja vartalolle. Kylpyhelmien sisältämä karbamidi varmistaa optimaalisen kosteustasapainon muuttaen ihon silkinpehmeäksi. Kylpy tarjoaa rentouttavan elämyksen huumaavien tuoksujen helliessä aisteja.

Strawberry Cheesecaken huulivoiteet pehmentävät, kosteuttavat ja ravitsevat huulia. Tästä tuli ehdottomasti huulirasva lempparini!

Nyt lähdenkin innolla testailemaan heidän herkullisia tuotteitaan, eikö olekkin suloisia? :)

12 kommenttia:

  1. Mulla on LCN kynsinauhaöljykynä ja kynsinauhavoidepuikko. Ihan mielettömän hyviä tuotteita ja kulkevat näppärästä laukussa mukana,niin voin aina luennoilla hoitaa kynsiä jos sattuu olemaan tylsää;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ehdinkin jo testailemaan noita käsirasvoja ja vitsi miten pehmeät ja kosteuttavat se käsistä tekee :) Kooltaan nämä ovatkin juuri passeleita laukussa kuljetettavaksi!

      Poista
  2. Onpas kyllä syötävän suloisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, ihan tekee mieli maistaa noita ihanuuksia :)

      Poista
  3. Todellakin, syötävän suloisia :)!

    VastaaPoista
  4. Apua, miten ihanannäköisiä. Oikeen pala tuli kurkkuu, pakko saada :D

    Näin Lindexillä mielettömän kauniin puseron ja sinä tulit heti mieleen varsinkin tosta nudenvärisestä ;)
    http://www.lindex.com/fi/naiset/uutuudet/6817088/Toppi/?styleId=26507419

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kuule niin tuli minullakin :D Tykkään tosi kovasti tuosta Lindexin paidan mallista! Itse ostin vähän samantyylisen jokunen aika sitten Zarasta :)

      Poista
  5. Oih, strawberry cheesecake kuulostaa kieltämättä herkullisesta ja kokeilun arvoiselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! :D ei muuta kuin tilailemaan kotiin saakka ;) Veikkaan, että hälvenee hyvää vauhtia, kun tekee mieli kokoajan kokeilla näitä ainoastaan herkullisen tuoksun takia!

      Poista
  6. Olipas herkullisen näköisiä tuotteita! LCN tuotteet ovat todella laadukkaita - niitä en vaihda! Itselläni on ollut LCN geelikynnet jo todella monta vuotta! Ihanaa pääsiäistä Sinulle! :)

    http://muotikabinetti.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekkin! Itse niin kovin ihastuin näihin pinkkeihin puteleihin, että tuolla ne nyt kauniisti kylpyhuoneen kaappia koristaa :) Oikein mukavaa pääsiäistä myös sinulle Milla! :)

      Poista

Suositut tekstit