maanantai 20. helmikuuta 2012

Päivän asua

Viime postauksessa näkynyt toppi pääsi tänään ekaa kertaa kunnolla päälle ja halusin yhdistää siihen helpon yläosan. Tenkkapoo tuli kun piti valita kahden Zaran kelsiliivin väliltä. Viime talvena hankin tuon nudenvärisen liivin ja se on ollut jo viime vuonna kovassa käytössä. Värinsä puolesta se on helppo yhdistää minkä tahansa kanssa, joten sen laitoin päälleni automaattisesti, myöhemmin aloin kuitenkin empimään olisiko ruskea sittenkin sopinut paremmin?
Ruskea liivi tuli hankittua viime vuoden loppupuolella ja se näkyykin tässä postauksessa. Molemmat liivit ovat äärettömän lämpimiä ja juuri passeleita tälläisillä keleillä, kun ei enään välttämättä tarvitse villapaitoja pukea. Näitä on Zarassa ollut jo kahtena vuotena peräkkäin, joten jos liivi meni ohi sen todennäköisesti löytää vielä myöhemmin!
Joku lukija kyselikin paidan alkuperää, niin paita löytyi Eirasta pienestä putiikista, jossa tämä oli ainoa laatuaan. Alkuperäisesti paita on s.Oliver-merkkinen. En ole varma myydäänkö kys.merkkiä suomessa, mutta ainakin nettikaupoista sitä näytti saavan! Alhaalla vielä vertailussa nudenvärinen liivi, kumpi mielyttää silmää enemmän?

16 kommenttia:

  1. ihana asu!
    Hei oliko siellä ajattaressa enemmän vastaavia turkisliivejä kun se sun vanhempi harmaa ja tuo uusi minkä ostit?

    -N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli yksi samanlainen kuin omani, sekä toinen, jossa karva oli tummanruskeaa minkkiä. Lammasliivejä löytyi myös, sekä samantapaisia harmaita kun omani, pidemmässä mallissa! Kannattaa käydä kurkkaamassa :)

      Poista
  2. Moi! Oletko pesettänyt vaaleampaa liiviä? Itselläni sama ja farkut vähän värjännyt ja mietin miten pesulassa kävisi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mulla on sama probleema! Olen pistänyt vaan likoon ämpäriin pesuaineen kanssa ja huuhdellut kuumalla vedellä, toimi ainakin mulla hyvin :)

      Poista
  3. Kiitti vinkistä! :) taidankin heti kokeilla! ps.kiva blogi, hetki sitten löysin. jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, ihan varmasti toimii! Jos ei toimi kannattaa liottaa muutaman päivän, niin varmasti lika irtoaa :) Mahtavaa, aina on kiva saada uusia lukijoita!

      Poista
  4. Heippa! Miten huollat Vuittonin vaaleaa vachette-nahkaa vai teetkö sille mitään? Itse ostin tosiaan juuri sen Neverfullin monogrammikuosissa ja huolettaa, kun siihen vaaleaan hihnaan jo nyt parin käyttökerran jälkeen tuntui ilmestyvän jotain tahroja vaikka niin huolella sitä pidän.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Itse en huolla vachette-nahkaa milläänlailla! Muistan kun ihka ensimmäisen vuikkariini jäi herkkään vachette-nahkaan jopa sadepisarat "tahroiksi", kuitenkin ajan kuluessa vachette patinoituu tasaisesti jokapuolelta ja tahrat "häviävät" patinoitumisen myötä :) Tietenkin pystyy hieman välttämään, ettei pidä vachettea lähellä farkkua, sillä se päästää helposti väriä tai muiden väriä päästävien vaatteiden lähellä. Vesisadekin tummuttaa vachettea ja viime kesänä itse juoksin tuolla vesisateessa t-paidalla kun takki piti uhrata laukun suojaksi :D

      Poista
    2. Haha kiitos paljon vastauksestasi ihana! :) Käynpäs Vuikkarilla uusiksi vielä ja kysyn neuvoja, ei siinä touhotuksessa sitten tajunnut tätä kysyä :)

      Poista
    3. Toivottavasti siitä oli jotain apua! Itsekkään en ole koskaan tajunnut tästä asiasta kysyä.. :)

      Poista
  5. Ainakin Turun Sokokselta löytyy tuota S.Oliver merkkiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun kerroit! :) Ei tarvitse nettikaupan kautta tilata, löytyy varmaankin sitten myös muistakin Sokoksista! :)

      Poista
  6. oon rakastuttanut itseni täysin tuohon vaaleampaan liiviin! tuskin enää mitään mahdollisuuksia että löytyisi zarasta?
    ihanaa viikonloppua kuitenkin siulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Laura Sofie! Valitettavasti liiviä ei enää liikkeistä löydy kun on melkein 2vuotta vanha, MUTTA mulla on kuitenkin sulle superhyviä uutisia nimittäin törmäsin huutiksessa samaan liiviin koossa XS! Tässä suora linkki siihen:


      http://www.huuto.net/kohteet/zara-basic-karvaliivi-koko-xs/218121145

      Ihanaa viikonloppua myös sinulle! :)

      Poista
    2. oon iha ihmetyksissäni miten ystävällisiä ihmisiä vielä löytyy!!! :) kiitos kaunis sinulle tuhannesti:) pakko vielä udella, että mitä kokoa sinulla on kyseisesti liivistä?

      Poista
    3. ja höpönlöpöt!! Tottakai mielelläni autan, kun kerran satuin kys.liiviin törmäämään menneellä viikolla ja taidat tosissasi liivin haluta! :) Minun liivini on S-kokoa, ei kovin suurta eroa tuohon XS:ään :)

      Poista

Suositut tekstit