maanantai 6. helmikuuta 2012

Ohoi Sailor!

Kivaa lauantaipäivää! Itse viettelen vapaata viikonloppua ja kohta olisi tarkoitus lähteä salille treenailemaan. Vihdoin on flunssa selätetty ja paluu arkeen voi alkaa.. Kyllä tuon muutaman päivän jaksaa kotona istua, mutta viikko on jo ihan liikaa.. :(

Tänään oli todella epätavallinen päivä, viitaten asun väreihin. Viihdyn kyllä muissakin väreissä kuin ainoastaan nudeissa, mutta siltikin neutraaleissa väreissä.
Epäilijöille tiedoksi, kyllä! Vaatekaapistani löytyy vähän muutakin kuin nudea ;) Tänään oli taas sellainen päivä, että teki mieli laittaa päälle jotain ihan muuta kuin nudea. Hullua! Kaivoin kaapista esiin todella vanhan H&M:n malliston löysähkön neuleen, jossa on pientä sailor henkeä.

Ruskea villaneule Zarasta, raitapaita H&M, LV Neverfull ja sormus Cubuksesta.
En tiedä toimiiko combo paremmin ilman tuota rusehtavaa villaneuletta? Karistin tuosta löröneuleesta laatikkomaisuutta vyön avulla, muuren se olisi pikemmiten näyttänyt viitalta mun päällä..

2 kommenttia:

  1. Ihanaa sailorhenkeä asussasi, näyttää tosi kivalta! itsekin innostun aina kevään tullen raidoista, ne tuovat juuri sopivaa raikkautta asuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sailor on kyllä joka kesän must! :) Vielä kun tulisi lämpimät säät niin pääsisi yhdistämään neuleen shortsien kanssa!

      Poista

Suositut tekstit