tiistai 21. elokuuta 2012

Zara paidan etsintäkuulutus!

Piipahdimpas eilen pitkästä aikaa kurkkimassa Zaran nettisivuja ja katseeni kiinnittyi moiseen röyhelöunelmaan! Onko kukaan sattunut näkemään näitä vielä liikkeessä? Tänään viettelen vapaapäivää, joten pikavisiitti Zaraan voisi olla paikallaan..
Haaveissa olisi pukea paita nuden bleikun ja tummien farkkujen kaveriksi. Kaikenlisäksi omistan ehkäpä neljä valkoista puseroa, joten tämä olisi enemmän kuin paikoillaan! Valkoisia röyhelöpaitoja kun ei voi koskaan olla liikaa ;) eikös? 

Näitä voi kivasti yhdistellä myös ratsastussaappaiden, sekä tikkitakkien kanssa joten ei mikään huono ostos, hih :) Huutakaa hep mikäli olette jo ehtineet tästä paitulista näköhavaintoja tekemään. Täytyy käydä sitten paikan päällä sovittelemassa!

22 kommenttia:

  1. Voi miksi zaralla ei ole verkkokauppaa Suomessa :D ärsyttävää! Yksi lemppari kaupoista eikä sitä ole tällä paikkakunnalla jossa asun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella surku! :/ Meidät jätetään aina pois listoilta samoin kuin Massimo Dutinkin nettikaupasta.. ehkä ne ajattelee, että me ollaan niin epämuodikasta kansaa, että jätetään ihan suosiolla vaan pois kun emme me mitään kuitenkaan tajua :D

      Mutta ehkä jonain päivänä me vielä se tänne saadaan! Sitä odotellessa ;)

      Poista
  2. Sinulle on tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! ♥ Käyn kurkkaamassa! :)

      Poista
  3. Ostin kyseisen paidan eilen Turun Zarasta. Katselin sitä jo reilu viikko sitten ensimmäisen kerran ja ajattelin, että paita olisi ihana tulevalle Kreikan matkalle syykuulle. Eilen sitten kävi etsimässä paitaa, kun palkka oli saapunut tilille. Ensin en löytänyt koko paitaa myymälästä, mutta onneksi en luovuttanut sillä sen paikkaa oli vaan vaihdettu. Paita on ihanan kevyt päällä ja jotenkin kreikkalaistyylinen mielestäni.:)
    Terv. Aurinkoa ja lämpöä odottava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Hei eli paita on jo rantautunut myymälöihin, mahtavaa! Täytyykin aloittaa välittömästi tällainen rundisoittelu jospa vaikka jostain pk-seudun myymälästä tärppäisi! Itsekkin ihastuin kovasti paidan etuosaan nuo laskokset tuo todella kivaa särmää paitaan :)

      Ja voi sinua onnekasta ♥ Uskoisin, että paidan ilmava materiaali on omiaan tuollaiseen kuumaan ympäristöön :) Toivottelen sinulle oikein aurinkoista matkaa ja kiitos kun tulit paidasta hihkaisemaan! :)

      Poista
  4. Heippa! Saako esittää postaustoiveita?=) Olisi kiva tietää, millaisista talvitakeista tykkäät/ millaisia sinulla jo on.

    t.leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ilman muuta saat ja voi kuule et ole ainoa joka moista postausta on pyydellyt! :) Lupailin tätä postausta hieman syksymmällä, kun ilmat rupeavat viilenemään.. :) Ehtii käyttää takitkin pesulassa ovat nimittäin aika mustia viime talvelta!

      Poista
  5. Ainiin, jäi vielä uupumaan yksi juttu, heh:D

    Kyselin aiemmin siitä ysl:n clutchista, kehuit sitä paljon ja se vahvisti ostoaikeitani. Mutta, yksi asia jäi hieman mietityttämään, nimittäin, koitko että se oli ihan käytännöllinen? Itseäni ehkä hieman mietityttää, kun siinä ei ole mitään hihnaa :/ Olen tottunut pitämään jotain lyhyttä hihnaa käteni ympärillä ns. varoiksi! Huoh, kun on vaikeaa :) Olen säästänyt siihen pitkään aj nyt alkoi mietityttämään. Toisaalta, se on ihana! Sen kun pystyy mielestäni yhdistämään kaikkeen.
    entä minkälaista cluthcia käytät juhlissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni se on ollut erittäin käytännöllinen vaikka laukun sisäosa on hyvin yksinkertainen - yksi ainut vetoketjullinen tasku. Kuitenkin laukku on hyvin tilava ja täten sain näillä muutamilla kerroilla hyvin mahdutettua kaiken tarvittavan roinan sisään :)

      Olkahihna ei itselleni ollut probleema sillä en ole oikein koskaan pitänyt clutcheista joissa on hihna :/ Vuikkarin Evaakin raahasin aina ilman hihnaa, jotenkin se vain luonnistuu paremmin :) Kannattaa kuitenkin miettiä jos olet tottunut käyttämään aina hihnallista tähän ei nimittäin taida saada mitään "ylimääräistä" hihnaa kiinni :/

      Juhlissa suosin juurikin tämän Belle Du Jourin kokoista veskaa, sekä Eva clutch on tällä hetkellä ollut kovassa käytössä :)

      Poista
  6. Laitanko varaukseen? noita on miljoonassa värissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, onko! Tiedätkö kävin tänään nappaamassa paidasta XS koon mutta kotona totesinkin olevan vähän jotenkin outo päällä :/ Nappaatko mulle sivuun S-koon niin täytyy huomenna tehä pikku visiitti! ;) Oot ihana! ♥

      Poista
    2. joo oon iltavuorossa mutta onnistuu kyllä, noita on ollut myös vaaleanharmaana

      Poista
    3. Niin mä muistelinkin tosta netin värivaihtoehdoista, että oli saatavana myös harmaana mutta kyllä se valkoinen taitaa enemmän olla mun juttu! :) Hitsi jos pystyt laitatko varuilta huomiselle! Kiiitos hirmusesti!<3

      Poista
  7. Millä kameralla kuvaat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaan ihan perus pokkarilla, Canon Digital Ixus 9015 löytynee :)

      Poista
  8. Pusero näyttää ihanalta, toivottavasti löydät! Sinulle on blogissani tunnustus, kiitos inspiroivasta blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih paidasta näköhavainto tehty! :) Nyt ei muuta kuin täytyy koukkasta Zaran kautta :) Voi kiitos sinulle J! Käyn kurkkaamassa tunnustuksesi :)

      Poista
  9. Ois kiva blogi, mutta alkaa käymään tylsäksi kun päiväkaupalla ei tule uusia postauksia ... Taitaa tällä menolla jäädä listalta pois, vahinko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama päivä tosiaan on jäänyt välistä, mutta sitä "pakkopullaa" tästä en todellakaan halua tehdä, saatika stressata itseäni jos en ehdi joka päivä tänne postaamaan. Tämän kun kuuluu olla hauskaa puuhaa myös itselleni ja elämää löytyy myös blogin ulkopuoleltakin :) Toivottavasti ymmärrät! :)

      Poista
  10. Kaunis paita :) Toivottavasti löytyy vielä jostain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikös olekkin! Sopivan ilmava ja röyhelöinen juuri omaan makuuni :) Näköhavaintoja olenkin jo ehtinyt keskustan liikkeessä tekemään! Täytyy maanantaina selvästi koluta sen kautta ;)

      Poista

Suositut tekstit