lauantai 4. elokuuta 2012

Nellyn swarovski korut

Viime viikolla tein pienimuotoisen mutta sitäkin mieluisemman tilauksen Nellylle. Huomasin välittömästi sen hetkisissä uutuuksissa NLY Orchid-konseptin koru uutukaiset ja harakan piirteitä omaavana en voinut olla tykästymättä näihin aidoilla swarovskin kristalleilla koristeltuihin hopeanvärisiin koruihin.

Olen jonkun aikaa etsinyt hopean kelloni kaveriksi näyttävää rannekorua ja ihmeen kaupalla sen myös löysinkin ja lähempää kuin olisin uskonut. Koruja löytyi niin kaulakoruista rannekoruihin, kuin pieniin ja näyttäviin sormuksiinkin. NLY Orchidin valikoimaan pääset tästä.
NLY Orchid bracelet & ring
Nämä kaksi korusta lähti tilauksen kautta kotia kohti ja mielestäni materiaali on sen verran laadukkaan tuntuista etten usko strassien putoavan omille teilleen heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.. tosin takuuseen en voi mennä, joten katsotaan miten käy :D

Kuka muukin on iskenyt silmänsä näihin? ;)

7 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava! :) Olen jäänyt niin koukkuun tähän blogiin, että odotan aina koneeen avatessani sinulta uusia postauksia ja varsinkin niitä päivän asu- postauksia :) Blogisi on kyllä niin paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii miten mukava kuulla! :) Tällä hetkellä on pukannut pientä kiirusta joten asukuvat ovat jääneet vähemmälle. Ensi viikolla starttaa taas asukuvat kun pahimmat kiireet helpottavat :) Kiitos hirmuisesti!<3

   Poista
 2. Wow! These are gorgeous!!!!

  Jess xx

  http://sisko-blog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 3. Hi! I love your blog, would you consider writing also in English?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! :)
   And thank you so much!<3

   I would love to write in English, but my knowledge of English is so poor:D

   Poista
 4. At least a few words, please :)))

  VastaaPoista

Suositut tekstit