keskiviikko 1. elokuuta 2012

Haaveissa konjakkiset Toryt

Vierailtuani Shopbopin sivuilla en voinut olla menettämättä sydäntäni näille! Tänä kesänä olen kovin ollut ihastunut näyttäviin starassimaisiin sandaaleihin, mutta nämä Tory Burchin yksinkertaiset konjakinväriset sandaalit kultaisella yksityiskohdalla veivät kielen mennessään. Love it!
Mallia oli saatavana myös mustana, mutta kyllä nämä ruskeammat versiot mielyttävät tässä tapauksessa silmääni enemmän. Onkos kellään kokemusta kys.sandaaleista? Ovatko joka pennin arvoiset? ;)

Mutkana matkassa ainoastaan ostopaikka löytysiköhän kyseistä sandaalia mahdollisesti EU:n sisäpuolelta? Shopbopilta kun joutuu aika tyyriit tullimaksut maksamaan tuotteen lisäksi :/ Nopeasti selailtuani en ainakaan törmännyt moisiin lähempää. Paremmin tietävät avittakaa!

6 kommenttia:

 1. Mulla on noi kultaisena, ja on todella hyvät jalassa. Ainoa miinus, että jos jalat on kesäkuumalla vähän turvoksissa niin ohuet remmit korostavat sitä efektiä ;) mutta sehän ei tietenkään ole kenkien vika :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä muistelinkin, että sullahan olen ne alunperin nähnyt! Enkä sen jälkeen ole saanut niitä mielestäni ;) O-ou kuullostaa kieltämättä kiusalliselle pitäisikö jättää tilaamatta jos jalka näyttää ihan jumbolta :D

   Poista
 2. Hei!
  Kuulin, että theoutnet.com toimittavat briteistä, joten ei tullimaksuja. Tosin sivuilla myydään mallit nopeasti loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Itsellekkin olen joskus kyseisellä sivustolla vieraillut, mutten ole näihin Toryn sandaaleihin törmännyt! Hitsivie täytyykin käydä katsomassa, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Vasta itsekin tänään vinkin kuulin, kuulemma päivittäin lisätään kenkiä, tosin vain joitakin malleja ja menevät tosi äkkiä. Vinkin antaja kertoi vierailevansa sivuilla päivittäin ja alle satasella saaneensa baltsut postikuluineen päivineen. Taisi tosin nyt olla vain valkoiset jäljellä ja yhtä kokoa, hinta 85 :(.
  Kiitos ihanista sivuista Sinulle S :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö! Voi häntä onnekasta :( Niinhän se menee, että nopeimmat syö hitaat.. Muutaman kerran itsekkin tehnyt aikamoisia löytöjä sivulta mutta juuri siinä vaiheessa on tyssännyt kun omat koot ovat loppuneet :( Ilmeisesti sivua pitäisi päivittellä ainakin puolentunnin välein jos meinaa omansa saada.. Hmh :/ Kiitos itsellesi! :)<3

   Poista

Suositut tekstit