sunnuntai 5. elokuuta 2012

Myydään Louis Vuitton Denim Baggy PM

Vielä löytyisi laukkukokoelmasta yksi "hylkiö" jota ei ole tullut käytettyä lainkaan pariin vuoteen ja siksi senkin olisi korkea aika löytää koti jossa laukulle löytyisi käyttöä! Myytävänä olisi Vuikkarin Denim Baggy laukku, PM koossa. Niinkuin aikaisemmankin myynnissä olevan Neverfullin kanssa anna tällekkin laukulle ehdottoman aitous-sekä rahat takaisin-takuun.

Mukaan kauppaan kuuluu kuitti, dustbag, liput ja laput. Todella supersiisti sisävuori, eikä ulkopuolen kunnossakaan ole mitään moitittavaa. Ainut käytönjälki laukussa mikä pääsääntöisesti on Vuiskan laukuille ominainen, hihnojen patinoiminen. Mielestäni se tekee laukusta paljon arvokkaamman ja upeamman näköisen! Lisäkysymykset laukusta ehdottoman tervetulleita! Sen pitemmittä puheitta laukkuun;
For sale: Louis Vuitton Denim Baggy PM
Olkahihnassa kolme eri säätömahdollisuutta. Edustassa kaksi näyttävää pikkutaskua, sekä sisäpuolella lukuisia pikkutaskuja mm. vetoketjullinen sisätasku. Todella upea ja harvinainen laukku kyseessä, oikea keräilijän unelma!

Tällä kertaa laukku ei ole kaupattava huutiksen puolella vaan ainoastaan täällä blogin puolella, joten parhaimman tarjouksen sähköpostiini jättänyt henkilö saa laukun :) Lähtöhintana laukulle 650e ja tarjoukset voit jättää suoraan sähköpostiini secretluxury@live.fi!
Ei muuta kuin onnea huutoon!

LAUKKU ON MYYTY!

Suositut tekstit