keskiviikko 15. elokuuta 2012

Mangon kiiltonahat

Kaksi mitä materiaaleissa rakastan ylikaiken ovat ehdottomasti kiiltonahka ja nude! Viime viikolla käydessämme työkaverini kanssa syömässä en voinut olla huomaamatta näitä Mangon ikkunassa jonka lähistöllä ravintolamme sijaitsi. Ampasin sisään ja voi juku päättyikö sittenkin kiiltonahkakorkkareiden etsintä onnellisesti? No kyllä taisi..

Sopiva kylmänsävyinen nude on must kenkäkaapissa. Nude on niin passeli! Melkein mitä tahansa sen kanssa yhdistääkään ei vain voi mennä pieleen.. Jos nude ei kolahtanut niin kenkää oli saatavana myös tummanharmaana!
Kokoja oli jäljellä enää todella naftisti, joten ovat tainneet muutkin tarkkasilmäiset huomata nämä kauniit yksilöt. Netin tarjonnasta en sitten tiedäkkään jos vaikka sieltä löytyisi samaista kenkulia ja näin ollen oman koon saanti olisi todennäköisempää. 

Hintaa kengillä oli 39,95e joka postitiivisesti yllätti ja hetken päästä kiikutinkin niitä kassalle ;)

15 kommenttia:

 1. Kauniit! :-) Itse löysin keväällä Bubbleroomista kiiltonahkaiset nudet korkkarit, mutta niissä oli kyllä niin reilusti korkoa (onneksi myös platoo pohjaa!) että eivät kyllä ainakaan pitkällä patikka reissulle sovellu :D Mutta nudet korkkarit ovat ehdottomasti vaatekaapin must juttu ja nuo näyttävät todella kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeassa olet! Jos asuun ei löydy sopivia kenkiä niin nudet kyllä aina pelastavat :) Plaatota onneksi löytyy näistäkin muutaman sentin verran niin jaksaa tuolla köpötellä vähän pidempiäkin matkoja :)

   Poista
 2. Upeat ovat nuo kengät! En ihmettele yhtään, että ryntäsit niiden perässä kauppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah suorastaan juoksin hyllylle missä kengät sijaitsijat :D mutta upeat nuo kyllä ovatkin! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No ei todella olletkaan! Ennen hintalappuun vilkaisua ajattelin kenkien taatusti seilaavan siinä 60-70e rajamailla, mutta tämänkaltaiset positiiviset yllätyksen ovat ihan parhautta ;)

   Poista
 4. Noi on kyllä kauniit , ja ei hinnalla pilattu ;)

  VastaaPoista
 5. EIKÄ, täydelliset!!<3 oon halunnu just tollasia niin pitkään ku vaan muistan! Pakko käydä kattomassa jos noita vielä olisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyt superpikana mangoon niin veikkaan, että voisi vielä löytyäkkin!!<3 Toivottavasti saat omasi :)

   Poista
 6. Ihanko tosissaan oikeita nahkakenkiä saa tuohon hintaan? Uskomatonta. Pakko varmaan käydä itsekin Mangossa piipahtamassa :)

  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tuosta aidosta nahasta menisi takuuseen, mutta hyvänä kakkosena! ;) Kannattaa käydä ehdottomasti katsomassa. Olivat hyllyllä kaksinkerroin upeammat! :)

   Poista
 7. Mistä noi ihanat koristepallot on ostettu? kivat ja jotenki sellaset ajattomat vaikka muistuttaakin joulukuusen koristetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö nämä pallurat ovat ihan Riviera Maisonin joulumallistosta ja tarkoitettukin ilmeisesti joulukoristeiksi mutta mielestäni ne on todella kivat ja suht ajattomat näin kesälläkin ;) Alunperin koristepallot olen ostanut Cobellosta! :)

   Poista

Suositut tekstit