maanantai 27. elokuuta 2012

Zara ihanuuksia jälleen

Voi apua mulle pitäisi asentaa jonkin asteinen pääsykielto Zaran sivuille.. Äsken kävin sivustolla uutukaisten toivossa ja kun peplum huuma ei ole laskenut vielä mihinkään niin pitikin juuri törmätä tälläiseen kappaleeseen!

Kaunis valkoinen peplum toppi koristeella kaula-aukolla. Voi pojat! (Vink vink Pini mikäli liikkeistä löytyy niin let me know! ;).)
Mitäs te olette mieltä vai joko peplum villitys on menneen talven lumia? Ja vanha sanonta kuuluu olettekos ehtineet törmätä tähän vielä liikkeissä? Peplum helmaisia paituleita onkin tässä ehtinyt kertyä jo vinopino mutta jos yksi vielä? ;)

18 kommenttia:

 1. Se kirjoitetaan peplum :) niin ja piti mainita, että sun kuva oli Classy and The city -sivustolla, käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jestas siitä saakka kun peplum villitys alkoi olen aina kirjoittanut pemplum.. eikä kukaan ole koskaan siitä mulle sanonut. Voi nolo! Haha kiitos kun korjasit! :)

   Poista
 2. Ei kun siis Classy in The city -sivulla... Ja se kuva tais olla vaan sivuston Facebookissa. Mutta sieltä se löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö! Täytyykin käydä katsastamassa :)

   Poista
 3. i-h-a-n-a paita!

  http://smilewithyoureyes-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana paita ja tuo helmihässäkkä on upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi siihen ihastuinkin alunperin!<3 Toivotaan, että rantautuisivat pian liikkeisiin, että pääsisi sovittelemaan.. :)

   Poista
 5. Hei, tämä menee nyt aiheen vierestä, mutta löysin vasta blogisi ja lisäsin heti suosikkeihin, aivan upea tyyli sinulla!!<3 Oon jo lukenut melkein kaikki postaukset läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos hirmuisesti kommentistasi K!<3 ja toivottavasti viihdyt matkassa pitempäänkin ;)

   Poista
 6. Kävin kurkkaamassa mikä kuvistasi on facebookin classy in the city -sivustolla. Upea kuva (taas kerran) ja tajuavat siellä ihailla tyyliäsi ympäri maailmaa :), sen verran oli niitä tykkäämiäsi ja kommentteje tullut, hyvä S :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi et tiedäkkään kuinka otettu olin lukijan vinkkauksesta kys.sivustolle :) Suupielet nousevat korviin väkisinkin.<3 Ja kiitos sinulle lämmittävästä kommentista, arvostan sitä todella :)

   Poista
 7. Hei mistä sä tilasit sillon joskus ne burberryn kumisaappaat ja muistatko paljon ne makso? :) En löydä burberryn omalta sivulta niitä saappaita :s Kiitos avusta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Burberryn kumpparit ostin ihan Stokkan liikkeestä! Viime vuonna ne ainakin saapuivat vasta syyskuun puolessa välissä, joten kannattaa pitää silmät auki! ;) Oiskohan ne muistaakseni olleet siinä 180 euron tietämillä :)

   Poista
 8. Okeii, no hyvä tietää :) En tiennykkää et stokkalla on niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin muutama vuosi takaperin muistaakseni mallejaki taisi olla neljää erilaista eli ei muuta kuin nokka kohti stokkaa ;)

   Poista

Suositut tekstit