tiistai 29. toukokuuta 2012

Shortsi kaksikkoni

Heipsis! Pikaisilla päivityksillä mennään. Kotiuduin juuri ystävältäni ja kohta pitäisi valmistautua jo töihin lähtöön, blaah! Tiistai tuntuu taas jotenkin niin vaikealta, osasyy taitaa olla aamun pikkutunneille venähtänyt viinin juonti hyvässä seurassa, että kieltämättä rupesi mielikin olemaan jo niin lomavaihteen puolella.. ;) Alle kuukausi vielä töitä ja sitten koittaa ihana kesälomani, jippiii!

Otsikkoon poiketen, ettei koko postaus mene mun viinihöpöttelyillä, olen löytänyt tämän kesän luottoshortsi kaksikkoni, eikä nyt tarvitse mennä ketjuliikettä pidemmälle, sillä olen totaalisesti ihastunut näihin hennesin siisteihin vyöllisiin shortseihin, joita ainakin näytti vielä netistä saavan alennuksen kera.
Alunperin nappasin mukaani muutama kuukausi takaperin nämä puuterinväriset shortsit ja nettiin kurkanneena huomasin, että tästä samasta mallista oli saatavana myös tummanruskea. Noh odottelin näitä ruskeita versioita liikkeisiin saapuvaksi, mutta jostain syystä niitä ei vain koskaan tullut. Ei muuta kuin nettiin klikkailemaan shortsit ostoskoriin ja viime viikolla sain sitten nämä käsiini.
Itse teen aina sen virheen, että kun löytyy oikeasti hyvä ja istuva kappale en koskaan hanki niitä kaksinkappalein. Sitten kun se lopulta on puhki kulutettu harmittelen, että oispa pitänyt ostaa toisetkin parit! Siitä oppineena nyt niitä sitten on ja vielä ihan ehdottomissa lemppisväreissä.

Jos heräsi kiinnostusta, shortseja voi tilata tästä. Ei muuta kuin superaurinkoista ja lämpöistä tiistaita! :)

18 kommenttia:

  1. Nuo shortsit on kyllä ihan hurjan kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Tosi simppeleitä ja siistejä :)

      Poista
  2. saanko kysyä mitä kokoo noi sulla on? ja mikä toi sun paita on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse valkkasin näistä pienimmän koon, eli 34. Hiukan on naftit, mutta lisää treeniä niin eiköhän istu kesällä jo paremmin ;) Paita on myöskin hennesiltä ja niitä näköjään saa vieläkin heidän nettisivuiltaan, tässä suora linkki sinne:

      http://www.hm.com/fi/product/98520?article=98520-C :)

      Poista
  3. Ihania shortseja. :) Vaikka luulen, että näillä kintuilla ei tuollaisia paljoa ilkii pitää, niin taidan pistää tilaukseen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei vaan voi vastustaa! ;) Suosittelen ehdottomasti pistämään, kyllä se mieli vielä muuttuu kun nämä saa käsiinsä haha :)

      Poista
  4. Minkäkokoiset noi sun omistamat shortsit on? Kun pähkäilen tässä just tilausta, että onkohan 34 liian iso tämmöselle rimppakintulle kun minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat shortsini ovat 34 kokoa. Aika paikkaansa pitävät koot näissä! :) Pistä tilaukseen vaan, kyllähän ne kuitenkin pystyy palauttamaan mikäli toteat liian suuriksi :)

      Poista
  5. Kuinka korkeelle noi pökät menee sulla? :O Just sovittelen omiani ja nää jää vaan ihan vähän navan alapuolelle (koko34). Niin mietin et pitäskö tilata sitten isompaa kokoa vai tää sama. Koska muuten nää kyllä on sopivat mut pitää nostaa aika ylös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mullakin menee! Melkein napaa saakka.. Toivottavasti ei käy niin, että kun kävelee saa repiä niitä kokoajan alemmaksi.. :D Mutta 34 on ihan passelit! ;)

      Poista
  6. Näyttää kyllä tosi hyvältä! Ei liian rennon oloiset, mutta varmasti mukavat päällä ^^

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on muuten ihan yllättävän mukavat jalassa, vaikka aika korkealle nousevatkin.. :) Mukavat ja siistit shortsit=bueno!

      Poista
  7. Kiitokset hyvästä vinkistä! Kävin tänään ostamassa kyseiset shortsit kahdessa värissä. Ne on aivan ihanat! Eivät liian lyhyet ja tarpeeksi "siistit" ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa jos musta oli apua se olikin tarkoitus! :) Oikeassa olet, näiden kanssa voi huoletta yhdistää todella juhlavan yläosankin :)

      Poista
  8. Tosi kivat, laitoin itsekkin tilaukseen! :) missä
    Olet töissä, jos saa udella? Ihana blogi sinulla, jäin koukkuun, tulisipa vaan useammin päivityksiä!! ;)
    T. Piude

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Piude!

      Postauksissa on ollut aikamoista viivettä, mutta kunhan kiireistäni eroon pääsen lupaan ehdottomasti päivitellä useamminkin! :)
      Töistä sen verran, että asiakaspalvelu alalla painellaan :) ja mitä shortseihin tulee, nämä ovat ehdottomasti tämän kesän lemppis shortsit!
      Kiva, että löysit tänne!<3

      Poista
  9. Kahdet shortsit laitettu tilaukseen... Ja vähän jotain muutakin ;) Kiitos vinkistä siis!
    Ihana toi sun paita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä shortsit ovat kyllä ihan huiput! :) Kiva jos musta oli apua.. :)

      Poista

Suositut tekstit